Kristina Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kristina Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Gledaoce najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga" sve više zanima šta se dešava između Filipa i Kristine.

- Zar ne misliš da si malo više pustila jezik i odakle ti pravo da Saru prozivaš za seks, a ti pozdravljaš Andriju, a češkaš se sa Filipom u krevetu?! - bilo je pitanje gledalaca.

- Ja se sa Filipom ne češkam u krevetu, to sam već rekla. On je meni dva puta masirao stopala, za tri kofe veša, što sam danas prala. Vežbam se za drugi brak. To ne može da se poredi sa Sarom i evo ovom prilikom pozdravljam Andriju - rekla je Kija.

Ona je u nastavku rekla kako joj puno nedostaje dečko Andrija...

 

 

Komentari (6)

MachaM

25.01.2018 09:32

Dosta više lažnog morala!!! Šatro prijatelji, a od kad je sa Filipom počela je da nosi kratke haljinice i da se rasprostire po krevetu u minimalnoj odeći!!! Juče mu nije dala da spava popodne samo ga je čačkala! DNO!!!

Nena

25.01.2018 09:59

@MachaM - Sta je tu lose? Pa zensko je, mlada, slatka, sto da se ne zabavlja. Da nije imala sex u wc, stali ili uz drvo. Pa i to. Moze joj se. Nije opatica. Igra se sa decacima a ne sa ozenjenim. Kija do pobede.

ddd

25.01.2018 09:38

Sto je jaca sve vise je napadaju. BRAVO ZA KIJU Ulazi u veze sa slobodnim muskarcima ne sa OZENJENIM

buba

25.01.2018 12:39

@ddd - Da li je to ona udata zena, koja redovno proziva svog zakonitog supruga Slobodana, a bez srama pozdravlja svog "decka Andriju" iz Bude, a usput dozvoljava Filipu da joj masira stopala, sto rece neko sinoc, do "karlica" pa zavrsi kao "omiljena" kod Filipa u krevetu u hotelu???

Zanka

26.01.2018 06:34

@ddd - Tacno je " ddd " sto napisa u svom komentaru da cit. " ulazi u veze sa slobodnim muskarcima. " Samo ima jos nesto : ona NIJE SLOBODNA. Ona je jos uvek UDATA !

Zanka

26.01.2018 05:53

Vrlo ste pristrasni u objavljivanju komentara kada je Kija u putanju. Vidi se da se forsira ovaj bezlicni lik za favorita. Koristi Istu metodoligija kao J.G. Ona , logoroicna , izigrava zrtvu, a sve joj dopusteno i sve joj se tolerise . Pritom jos, ona UDATA ZENA koja je u vezi sa slobodnim muskarcima , i to , napolju sa Andrijom, a unutra se " zaigrava " sa Filipom. Uzas sta se forsira. I ovaj komentar ne morate da objavite , ali, to su cinjenice, svidjale se one vama ili ne.