Kija Kockar
Printscreen
Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Neki misle da je njena veza sa Andrijom varsa, drugi da je zaboravila na njega pošto i dalje voli Slobodana... Ona je rekla šta je zaista istina...

- Neću da ga pozdravljam za stolom, jer je zabranjeno. Ali ga spominjem non stop sa svojim drugaricama, nadam se da čuje! Non stop mislim na njega i jedva čekam da izađem. Mi smo krenuli čim sam ja ušla ovde, tako da jedva čekam da ga vidim, stiže leto i eto, ići ću u Budvu, bićemo zajedno, pa ćemo videti... Nadam se da gleda ovo - rekla je Kija. 

Komentari (6)

Neda

11.04.2018 13:28

Razocarala si nas Kija!!! Konacno smo shvatili Slobodan ,Milan ,Miki,Luna i ti Kija ste od produkcije ljudi!!! Da ne doze do zabune ,ili minusa mogu vam samo napisati gledamo privatno tv zadruga.Znaci 24 sata sve u detalje i puno drugacije izgleda nego vas kanal. Izbrisite komentar navikli smo!

Majci

11.04.2018 15:29

@Neda - Svi zadrugari su od produkcije ljudi. Ugovorom je predvidjeno da bez pogovora glume ono sto im se naredi iz produkcije. Sami potpisali, sami pali, sami se ugruvali. Ni jedan zadrugar nema primerak ugovora, ali TV Pink ima svoj primerak ugovora.

sss

12.04.2018 10:33

@Neda - I ja sam cula licno od osobe koja je ucestvovala u zadruzi da je sve vec unapred definisano ugovorima...i ko ce se koliko zadrzati unutra...i ko ce pobediti...i to da su Luna i Sloba vec bili zajedno pre ulaska u rijaliti, a sa Kijom se razisao par meseci pre toga...

Jovana

11.04.2018 13:29

Gledajte i slusajte radio Amneziju. Slobodan je Filipu otkrio neki intimni detalj koji ce sad iskoristiti protiv Kije. Olosi, uzmite budak pa je sravnite ako ne znate fer igrati.

gorgonzola

11.04.2018 13:31

Sa kojim drugaricama aman? Pa sve one devojke kakve god bile su se sklonile od nje koja im ni po godinama ni po izgledu ne pristaje i ona jadna onakva damo na trulu patetiku i favorizovanje zna se od koga i egzistira tamo dok im treba, a onda nazad u svoje selo jer grad nije za nju. Koji normalan muškarac bi bio u ikakvoj vezi s ovom.

Djule

12.04.2018 17:00

@gorgonzola - Razija, udahni duboko I opusti se ...