Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Nakon što je Kristina Kockar tokom igre zalepila tanjir sa šlagom svom suprugu Slobodanu Radanoviću u lice došlo je do svađe između nje i Lune Đogani, koju je ovaj potez iznervirao.

- Ko si ti da govoriš da je to ružno šta ja njemu radim, on je to zaslužio. Ti znaš da je on to zaslužio. Ali nemoj da skačeš na mene, ne mešaj se, to je između njega i mene. Pri tome, bila sam vrlo nežna, zaslužio je gore - urlala je Kija.

Kija i Luna

Printscreen

Kija i Luna, Foto: Printscreen

- Okej, praviću se da sam mula. Tebi nije stalo do njega - odgovorila je kratko Luna.

Naravno, Kija Kockar je nastavila da "čita bukvicu" Đoganijevoj.

- Nemoj da se mešaš, nije on bilo koji zadrugar. To je između mene i njega. Neću da se pravdam... Ja se ne mešam u vaš odnos, ali vi se svađate oko gluposti, da je to tako smešno. A ja stojim sa strane i čak ne želim da komentarišem zbog njega. Meni je stalo zbog toga jer ja sam sa njim provela pet godina. Je l' ti misliš da meni nije stalo da mu ja ne bih ponudila da jede, ja sam, bre, provela pet godina pored njega. I normalno je da mi je stalo do njega.

Pogledajte u snimku kako je sve ovo izgledalo.

 

Komentari (25)

Kijo Kraljice

09.01.2018 21:34

Oh, Luna u sta te Anabela uvali!!! Kada si u dvadesetim postala ljubavnica, sta ce od tebe biti u tridesetim???

MARKO

10.01.2018 06:09

@Kijo Kraljice - Ova zakrzljala Kija bolje da nije ulazila, pokazala je koliko je prosta, ne persira nikome, lenja, neuredna, dronjava, bahata, ponasanje joj je kafansko. Ko moze ovako nesto da voli, maliciozna manipulatorka, koja voli samo sebeKoja ljubavnica?! Ljubav ne bira ni mesto ni vreme, a taj brak se sam ugasio, sama je rekla da nije bilo strasti, ni ljubavi, pa o čemu mi da pričamo, a to su mladi ljudi, a ne starci da kuvaju čaj i jedu keks sa unučićima...Luna vrh devojka.Slobo napred.

kijasloba

09.01.2018 22:12

a sta ako udje i Kijin 'decko'? Hoce li Sloba reci Andriji da se ne mesa u odnos njega i Kije? Ovo je stvarno smesno...pa valjda oboje imaju nove partnere, samim tim ni njihovi odnosi - kao muza i zene, nisu vise isti..Inace, sve ovo lici na dogovor Kije i Slobe, Sloba se sve vise nervira, a vidimo polako i Kija...cak i drugi ucesnici primecuju isto, Maca npr...samo ne znamo da li je i Luna deo dogovora, ali i to ce se uskoro videti...

MILJAN

10.01.2018 06:07

@kijasloba - Do kada ce ovaj pekinezer da vas pravi budalama? Usla je ovde zbog novca i da samoj sebi dokaze da moze da ga vrati i da ce nastaviti kao kuce da trci za njom kada udje. Sad kada je videla da je i ne gleda vise, okrenula na patetiku i na "divne zajednicke trenutke". Sto ga nisi cenila dok je bio sa tobom? Ni jedan muskarac nece pozeleti drugu ako pored svoje zene ima sve. Ova se vidi iz aviona da je najobicnija ku*ka. Iskompleksirana i zeljna medijske paznje.Dno dna! Luna barem nije namaza i zla

goga

10.01.2018 13:43

@kijasloba - Dogovor postoji ali izmedju Anabele ili ti Razije, Lune i Slobe. I Luna je krenula dva meseca ranije sa Slobom. Dakle kija tu nema veze. One su napravile scenarij, sa ovim iz produkcije Nikole G.. i to je cela istina. Inace jutros je izasao snimak Baneta Colaka i ljube se, tj ona lezi na njemu i lbe se. To je prijateljski rece Luna pa ostade ziva. Takav poljubac, ne moze biti prijateljski nikada. Toliko.

gorgonzola

09.01.2018 23:34

Predosadna je ali totalno negledljiva dok se ovako kukavno grebe o kadar i prati kameru kidisuci ko pobesneo tvor. Aman ženo imaš 30 godina, nijedan talenat da bi bila poznata čak ni onaj ko najbolje ti drugarke Veštica i Koracka, u tvom selu te zovu krempita što ćeš i opravdati kad te šutnu iz rijalitija i vratiš se u rodnu ti bljuzgu, a mi što povremeno gledamo ovo dok tebe ne snimaju ćemo odahnuti i odmoriti uši od tvoje cike i pijukavog mumlanja.

mila

10.01.2018 00:05

@gorgonzola - Mislis na Zlunu?

SIMON

10.01.2018 06:15

@gorgonzola - Svojim ponašanjem i činjenjem samu je sebe patosirala. Ona je Slobina daleka prošlost. Žena njegovog života je Luna i to je pčotrdio zvanično, javno u zadruzi. njene "prljave igre" su davno provaljene. Sloba i Luna zauvek zajedno! Do pobede.

vesna

10.01.2018 08:17

@gorgonzola - Kakav talenat ima Luna?OTIMACICA MUZEVA! Najveci talenat je postati covek , to se stice u zdravoj porodici.

veki

10.01.2018 17:38

@gorgonzola - Ako je ona bia sa Banetm Colakom i novinarki kaze, prijateljski poljubac, a lezi na njemu,onda vise nema sta da e kaze. Tu nema ljubavi, tu je opstanak sto duze u rijalitiu. Tako rekla Razija. On je budala koji nema pojma sta se desava. Ona je devojka kojoj je vec dosadio balvan, zato hoce vani. Navikla da ima vise muskaraca odjednom. Balvan joj poceo da smeta. I nemaju nista zajednickog, sem svadja, arogancije, agresje i sexa. I ovo je zadnje jedino funkcionise.Komentar molim

Folirantkinja Kija

09.01.2018 23:35

Kad se sve sabere i oduzme nisi ti devojko provela ni 6 meseci kraj njega sa tih 5 godina. Dosta foliranja.

Stela

10.01.2018 06:26

@Folirantkinja Kija - Kad si nesretan u životu ti se pojavi neko,ko te čini srećnim i ispunjenim,po svima vama treba da budeš lažni moralista i čuvaš nešto što je davno otišlo stranputicom?U današnjem vremenu,ljubav je rietka i pustite ih da se vole!A materijalistu i manipulatorku, prestanite da podržavate! Nema te žene koja može preoteti srećno oženjenog muškarca! Svaki će flertovati ali zna granicu ako je srećanBrak je zajednica,poštovanja, i uvažaanja i ljubavi.Bilo po njenom. Patetika! Povredjena žena.

Dila

10.01.2018 06:31

Luna, ti si vrh devojka.Druga žena nikada ne može razbiti zajednicu dvoje ljudi ako je to valjano.Prema tome, ti ništa ne duguješ bivšoj, niti bilo kakve moralne obaveze prema njoj imaš.Zašto joj dozvoljavaš da ti se približava i ulaziš u polemiku i priču, uopšte sa njom.Ona je belosvetska manipulatorka, njenijprljavi ciljevi su svima jasni.Ti si mlada,ne može ti ona biti ni drug ni prijatelj. Nepotrebni su ti razgovori sa njom.To ne priliči jednoj finoj devojci kao što si ti.Čista i iskrena.

kata

10.01.2018 15:48

@Dila - Lunu pod hiitno lečiti. Ona vrši psihičko zlostavljanje Slobe. Manipulatorka je i lažov. Lezeće zlo u Zadruzi. Ko želi da bude i ima ovakvu ženu? Naravno niko! Njen bezorazluk nema kraja. Nevaspitanje dostiže vrhunac. Šta je umislila? Da je iznad svih. Bože, koliko je devojka isfrustrirana i iskompleksirna. Ne mogu da verujem. Svi su je provaili. Svi joj okreću ledja, jer su konačno shvatili ko je i šta je. Kija do pobede.

lela

10.01.2018 17:33

@Dila - Ako je ona vrh, devojka koja sebi cisti pupak i prljavstinu stavja u usta, devojka koja lize prljava stopala, osoba koja stavja ruke u gace, pa mirise iste. exala se jutrospa papir kojim se brisala stavila pored glave. Akoje to vrh, svaka cast onome koji tako misli.Moze samo majka koja ju je tako vaspitala, da bude vrh. To je devojka, koja je pokaala sve najgore o sebi, I nema muskarca, mislim normalnog ko bi bio sa takvom bestidnicom i preljubnicom.

kum

10.01.2018 06:45

"Uopšte me nije iznenadio njen ulazak. Ponaša se veoma nadmeno i nipodaštava Slobodana. Nimalo slatko i simpatično, kako se predstavila. Mrzim bilo koji vid manipulacije, a gospođa Kockar je definitivno mag iste. Ne znam da li možete da zamislite šta mi osećamo dok gledamo kako neko psihički zlostavlja nama blisku osobu? - rekao je Dragan, potresen onim što se dešava njegovom najboljem drugu".Šta onda kaoFAN reći o ovoj lukavoj i perfidnoj osobi.Sloba je vrh mladić.Svi ga uvažavaju .

Vera

10.01.2018 13:35

@ kum - Njega ko zna tamo gde zivi, ne uvazava ga, a ni njegove. Znaju sta su joj radili. I nikada nije stao na njenu stranu. Ona je operisna i ona je nerotkinja i to je tako i nikako drugacije za njih. Posle trazi odnos sa tom istom zenom. Ma mrs gade. Nije se pokazao kao muz nikako, ona ga volela, pa bila slepa. On je balvan, a evo vidi se koga se uhvatio. Najnemoralnije osobe koju covek moze da zamisli. Najprljavije, i najvece lazljivice u zadruzi. Blago njemu. Komentar da ide.

Izjava kuma

10.01.2018 06:53

"Njena izjava nije tačna da ga ne podržavaju svi prijatelji i drugovi Ona je malo izgubila kompas.Svi prijatelji su na njegovoj strani. Ja sam rekao da mi je žao što je proživljavala ovako teške trenutke i da mi je žao što će narod ispirati usta Slobom. Ali protiv emocija se ne može i shodno tome mogu da kažem da, ako je moj kum srećan sa Lunom, i ja sam srećan zbog njega. Moja podrška je uvek uz Slobu - izričit je bio Dragan, koji je dodao da veruje da se Sloba zaista zaljubio".Izjava na PINK

goga

10.01.2018 13:33

@Izjava kuma - Sloba i nezna gde se nalazi. Pre njega je bila sa Baneto Colakom, ima snimak. I nije to ljubljenje prijatelja ni slucajno Sloba je balvan, kojeg ova glupaca vrti kao kreleta, sto i jeste. Ona nikada nije imala vezu duzu od mesec dana. I on joj je vec dosadio. To sto je sa Anabelo dogovoreno, ona je shvatila, ali on ne. Ispucat ce ga samo tako.Za nju je ovo igra, i velika gluma, za njega i neznam, ali i on sam nezna. Izgubio je dragocenu zenu.

Pesadinac

10.01.2018 11:00

Anabela,nesrecnice, 90% komentara je ovde tvoje. Ne brukaj se vise, niko zivi ne misli o tebi nista dobro

Ivana

10.01.2018 11:55

@Pesadinac - Naravno da je Anabela- @Izjava kuma, @kum, @Dila, @Stela, @SIMON, @MILJAN, @MARKO- svi komentari napisani od 6.07- 6.53 i svi najstrašnije vređaju Kiju, a Luna svetica. Da čovek ne poveruje!

radoje

10.01.2018 12:45

@Pesadinac - Dzaba, ona je pametna kao amebe, nastavice ovako da pise i nijednom joj nece pasti na pamet da je upropastila svoje dete! Zatvorila je svoj instagram, ali je na Luninom postavila link za pesmu. Jadna je i bedna! Kija-kraljica!!!

Mirka

10.01.2018 15:34

Ova Lunja je bre nevidjeni olos

kata

10.01.2018 15:49

Lunu pod hiitno lečiti. Ona vrši psihičko zlostavljanje Slobe. Manipulatorka je i lažov. Lezeće zlo u Zadruzi. Ko želi da bude i ima ovakvu ženu? Naravno niko! Njen bezorazluk nema kraja. Nevaspitanje dostiže vrhunac. Šta je umislila? Da je iznad svih. Bože, koliko je devojka isfrustrirana i iskompleksirna. Ne mogu da verujem. Svi su je provaili. Svi joj okreću ledja, jer su konačno shvatili ko je i šta je. Kija do pobede.

Ljubica

10.01.2018 18:15

Glasovi ce pokazati na kraju koji su komentar pravi a koji lažni. Kija je inteligentna do bola a takav je i Andrija sudeći po njegovim komentarima ko zna da ih rastumači. Bas su jedno ya drugo i konacno da Kiju neko vodi kroz zivot. I ako udje u Zadrugu bice to verovatno na krace vreme i videcete sta je lepo ponasanje, sigurna sam