Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija i Sloba

Youtube printscreen

Kija i Sloba, Foto: Youtube printscreen

Kada se probudila Kristina Kija Kockar sela je za veliki sto u Beloj kući, gde je ubrzo došao i Slobodan Radanović koji je čekao red za tolaet. Kada ga je ugledala Kija je sačekala nekoliko trenutaka, a onda je ustala od stola i krenula ka glavnoj kapiji.

Pokucala je, ali joj nisu otvarali, a onda se obratila u kameru.

- Molim vas, pustite me, znam da me pratite. Važno je. Moram da organizujem nešto za sutra - rekla je Kija.

Sloba je došao do nje i pitao je šta joj treba od njih, na šta mu je ona odlučno rekla da hoće da završi ono o čemu su pričali jutros.

Pošto joj nisu otvorili kapiju Kija je otišla u Pab gde je ponovo lepo napisala govor za očevu sahranu, a onda je Dragici rekla:

- Volela bih da se ništa od ovoga nije desilo... Da mi bar tata nije umro, da mogu da se smejem i dostojanstveno da izguram do kraja. Ovo nisam ja, ja nisam klošar, ali ne mogu više. Ništa mi ne pomaže, ne mogu meni da pomognu pilule. Jedino je Slobodan mogao da mi pomogne, a sad samo mogu da pomognem sama sebi, što ću i da uradim! - rekla je Kristina. Potom se zamislila, a onda je dodala nešto što se, sasvim je jasno, odnosi na Lunu.

- Da neko ko je manje vredan od mene meni nešto govori, da neko ko je manje vreda od mene meni nešto uzima - rekla je Kija.

Inače, Kija je u razgovoru sa Zoricom Marković, rekla kako je vreme da ona kaže neke stvari, ali tek onda kada Slobodan potpiše razvod.

Kija Kockar

Screenshoot

Kija Kockar, Foto: Screenshoot

 

Komentari (2)

Seka

02.05.2018 19:09

Pa zar nije pricala kako nece da se razvode u rijalitiju? Ispade u ovih par dana sve jasnije da je ova usla misleci da ce da vrati muza koji je vec petog dana bez nje javno varao i ostavio.

lola

02.05.2018 19:15

Glavu gore devojko! Sve ce ovo proci samo se skloni od njega, ne zasluzuje te, ja ne znam koja bi bila sa njim nakon sto je spao na onaj otpad.