Kristina Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kristina Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kristina Kockar je ispričala da je najviše brina njena budćnost sa Andrijom.

- Mislim, kako ćemo Andrija i ja imati normalnu vezu kada će svi nastaviti da nas smaraju. Možda se i on ohladio od mene... I sve što priča ovaj majmun, debilčina...'Oće kadar, hoće slavu preko mene. Cela kuća se nakačila na mene, svako drugo pitanje gledalaca je u vezi mene - rekla je Kija i dodala:

- Ti nisi bila tu kada sam mu rekla: "Misliš da ćeš dobiti da radiš Skrivenu kameru u "Amidži" šouu? 'Oćeš ku*ac!". Bojim se da ću prsnuti kada izađem, da će me udariti srčka. To gde sam ja, to samo ja znam - zaključila je Kristina.

 

Komentari (5)

Mensista

07.04.2018 18:40

Ona je htela da zadrzi muza , da ima decka napolju , da primi honorar i jos i neku od nagrada . Sedela na vise stolica , pa joj se izmakle. O tome je trebala da razmislja pre nego sto je usla u Zadrugu. Poslovica kaze : " ko trazi vece, izgubi iz vrece ". A toliko se u Zadruzi izblamirala , kanalila Slobu i njegove , lagala, manipulisala, logoroicno vrti jednu te istu pricu, patetise, pokazala da je egocentrik, narcisoidna....

Zena zmija

08.04.2018 03:47

@Mensista - Svaka cast za komentar. Skoro nisam video da je neko ovako skinuo Kiju Kockar! Pun pogodak! Od reci do reci

miks

07.04.2018 18:48

Filip kao Filip, iskoristi svaki trenutak slabosti, to si morala znati.

komšinica Gagijeva Lela

07.04.2018 19:56

Gagi i Filip SU PRIJATELJI godinama. Ovo su sve izrežirali kako da obruka Kiju! Postavite pitanje Lunjari da li su Filip i njen otac prijatelji i da su zajedno svaki dan , pa če te se uveriti.

Realnost

08.04.2018 07:14

@komšinica Gagijeva Lela - Pa kakve veze ima da li su Gagi i Filip prijatelji ?prijateljstvo jejedni , a sex je drugo. Postavi SEBI PITANJE : da li se Filip sexao sa Kijom u Zadruzi?