Kija i Sloba
Printscreen
Kija i Sloba

Printscreen

Kija i Sloba, Foto: Printscreen

Javnost sada intrigiraju svi detalji koji su u vezi sa stjuardesom, a sada vidimo kako je Kija izgledala kao bebica.

Ova slika je raznežila u momentu sve koji su je videli. A Sloba... Ni njemu, sigurno, nije svejedno, bez obzira na sve što oseća prema Luni, i što priča o Kiji.

Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

 

Komentari (8)

Milica

23.10.2017 08:50

Sloba dno dna. Da na ovakav nacin ponizi i izblamira svoju sopstvenu zenu sa kojom se pre 6 meseci ozenio ispred Boga. Ja sam kao obican covek i gledaoc dozivela totalni sok a zena mu bila u poseti i nije smeo da joj kaze istinu!!!!!! Ko je ovaj covek Slobodan, pa on je ne dno dna, on je monstrum. Jadna li je Luna sa njim. Procice Luna sa Slobom kao i njena majka sa Gagijem usoro. Karma je karma

Danica

23.10.2017 11:01

@Milica - Kristina, haraš ovde juče ceo dan i danas ponovo počinješ. Svi su ti komentari na isti kalup, sa istim vokabularom, zlobom, mržnjom, intepunkcijama......ne možeš se maskirati pod različitim imenima. Prosto, zloba i mržanja se ne mogu sakriti. A ko si ti Kristina? Šta si ti? Niko i ništa. Slobodan makar lepo peva i pristojno je odgojen. A šta ti, majke ti imaš osim mučene priče o propalom braku. Uostalom, sama si mu zapretila da neće imati ženu kad izađe iz rijalitija. Šta sad praviš dramu. Kuš.

buba

23.10.2017 12:06

@Milica - Ni "Lunce" nije nista bolja, a ni Kija! To je jedan "sasavi" trougao, iz koga svako zeli da "ostvari svoje snove"! Kristina je slatka, stjuardesa je, zivot je pred njom, pilotI, kopiloti, putnici, svega tu ima! Luna jedna "glupacica" koja ne zna ni da se ponasa, o higijeni nemam komentar! Kosu nije oprala 46 dana! Sloba, na zalost "ispusena mustikla", divan glas, ali u glavi "OGROMNA PRAZNINA"!!! Svi zeljni medija, pa evo, trazili ste gledajte!

Milan

24.10.2017 08:33

@Milica - O čijem braku, ti komentarišeš?Oni su živeli kao cimeri, vezivao ih samo papir.nikakavjkontakt nisu imali Sada je Sloba ovakav i onakav.Koja i čija je ona žena bila u zadnjih 1,5 g. ili 2 g.... Njegova ne.totalno brak propao u celosti., Da nije ušao u Zadrugu, već bibio razveden. On je jedan divan momak, patrijahalno vaspitan, odmeren, zna da poštuje i čuva vrednosti, ali nije imao ko to da ceni. Ovde se radi o povredjenoj sujeti , jer je javno ostavio preko medija.Osveta je upitanju.

Smile

23.10.2017 08:59

Glavu gore, bila si i ostala slatko stvorenje!!!! Mozes ti mnogobolje i vise od ovog ........

maja savic

23.10.2017 10:06

jad i beda,malo dostojanstva.mislim da je ovde strasna sujeta u pitanju,jer zena mu je i dala te instrukcije,da se smuva ali se okliznula.malo samo ponosa jer ovako je i kija dno dna

Damir

24.10.2017 08:22

@maja savic - EX glumi za Oskara.Kaže naš narod;" ko o čemu ku.. o poštenju." Da vidiš uskoro kad isplivaju razne "pikanterije" a već se uveliko zna sve.Žele da unište Slobu i Lunu, jer je povredjena sujeta u pitanju. Tu nema nikakvih osećanja, budi sigurna u to. Vreme će pokazati. Nabacuju osećaj krivice, kao moralnu kategoriju a ni sami je ne poznaju. Brak nije ni postojaojsem na papiru. Za jedan zdrav odnos takve institucije potrebno je dvoje. Kod njih toga nijejbilo.Sve šuplje priče.