Andrija Lazović i Kristina Kockar
Instagram
Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kija je istakla da sažaljeva Lunu kojoj predviđa sudbinu identičnu njenoj, ali je ubrzo i otkrila da je njen izabranik Andrija Lazović raskinuo veridbu zbog nje.

- Ja nisam ni znala da su oni imali kontakt. U međuvremenu, pojavio se Andrija. On se verio, a to sam tek saznala kada smo se spojili. On se verio, pa raskinuo veridbu. Njih dvoje su bili zajedno pet-šest godina. Sama se sebi divim, ja sam sebe upoznala kroz ovo - šaputala je Kija Ani.

Andrija Lazović

Privatna arhiva

Andrija Lazović, Foto: Privatna arhiva

Crnogorski biznismen je za „Alo!“ potvrdio priču svoje devojke, ističući da ga Kija nije nagovarala da raskine veridbu i objašnjava zbog čega se Kija i Luna ne mogu svrstati u isti koš.

- Kija i ja smo imali prijateljski odnos. Znao sam da ona ima stabilnu vezu sa Slobom. Sada bih već rekao da je ovo što mi imamo sudbinska priča, jer ni u jednom trenutku nije uticala da raskinem veridbu sa tadašnjom devojkom. Moja veza je već bila na izdisaju, a Kristina nikada nije imala uticaj na nju, pa tako i na moju konačnu odluku. Ne može se reći da je Kija uradila isto što i Luna, jer sam veridbu raskinuo sam, a tek onda uplovio u vezu sa Kristinom. To nije isto - kaže Andrija Lazović i dodaje da se Kija i njegova bivša verenica poznaju.

- Mislim da su se poznavale, jer sam ja mlad poslovan čovek, držim tri lokala u Budvi. Svakodnevno je bilo prisutno veliko društvo, a među njima je bila i moja bivša devojka. Kija i ja imamo puno zajedničkih prijatelja, ali njih dve nisu imale neki odnos - tvrdi Andrija i dodaje da on nije u kontaktu sa bivšom verenicom, za razliku od Kristine i Slobe, koji su osuđeni na blizinu.

Andrija Lazović i Kristina Kockar

Instagram

Andrija Lazović i Kristina Kockar, Foto: Instagram

- Ne znam kako se ona oseća zbog toga što sam sada sa Kristinom, mi nismo u kontaktu. Od trenutka kada smo završili, nikad više joj se nisam javio - kaže Andrija za „Alo!“.

Kija je ispričala Ani i koliko je njena porodica volela Slobu.

- Ja sam unapred znala šta će da se desi. Moji nisu nešto bogati, ali ne možeš da zamisliš koliku podršku je on imao. Nema veze, spasla sam se. Ne zanima me više! Ne znam koga mi je više žao. Na kraju mi je ipak više žao nje. Kada ga stavi na leđa, biće kao ja. Znaš koliko treba još da rade, a do tada će se pojaviti neko novi. Smešno mi je - komentarisala je Kristina blogerku.

Komentari (6)

Ccc

07.12.2017 20:09

Cuj nije preljubnica, a zena u braku...toliko o laznom moralu... To sto je prevarena je jedno, ali uradila je isto sto i njen muz preljubnik, samo ne pred kamerama

ana

08.12.2017 01:43

@Ccc - Slobin i Kijin brak je luna rasturila. Svaka cast Kiji sto ne oprasta prevaru i nastavlja dalje,

gorgonzola

07.12.2017 20:51

Dečko joj je koliko i meni, a ja ga nikad nisam videla.

nedjo

07.12.2017 23:55

sunce ti,ova ima svalera ,a muz joj tamo,a muz dovatio svalerku..

Nije nego

08.12.2017 00:32

E ti si mi neki biznismen kao što je i ona strjuardesa. Da sam ja biznismen sa tri lokala u Budvi, ne bi mi trebala jedna Kija ni kao crta na zidu. Ajde boranijo, mrs.

Tiger00

08.12.2017 02:40

Legendo ti biznismen ajde sjedi.Kako si zaradio to sa dvades i kusur pokri se usima tatin simn il volimo bijelo :)