Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Ti si rekao da sam ja rekla da smo mi raskinuli! On je meni prišao i to mi rekao. Ajde idi kod njega da vidimo šta je istina - govorila je Luna Milanu koji se pravdao.

- Mene ne zanima ako vi dogovarate priče. Čoveče ti sinoć zamalo nisi umrla. Još mi je sinoć rekao da će njegovi roditelji razumeti njegovu odluku. Koju odluku? Drugu odluku! Dečko te kulira dva dana. Znači igrate igru, očigledno. Nemojte meni da solite pamet - rekao joj je Milan.

- Jesi ti rekao da imaš grižu savest prema Kiji? - pitao je Milan Slobu, a zatim je dodao:

- Dva puta si sinoć ušao i video da plače u krevetu, a ti joj nisi prišao. Rekao si da mi pravimo okolo priče. Miljana je rekla da si ti tamo priznao da voliš Kiju. Bolje ćutite! Krivo mi je što pričaš da sam ja to izmislio. Ja bih rekao da je do Lune problem - rekao je Milan.

Slađa Radanović

Screenshoot Youtube

Slađa Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Sad od*ebi! Igramo igru? Od*ebi! Nemoj da mi se obraćaš više! Alo, nisam debil, vi pravite priču! Ja sve radim svojim srcem. Ja dolazim kod Kije jer ja želim da budem kod nje u ovim trenucima. Vodite vi svoje brige. Šta god ja da odlučim, ja ću nositi svoj teret. Vi pravite od svega senzaciju. Ti Milane non-stop izvrćeš reči - pričao je Sloba u besu.

- Ti voliš Kiju, to je moje mišljenje i moj zaključak - rekao je Milan.

- Svaka ti čast Slobodane, svaka čast! - rekla je Kija.

Nakon ove izjave, Kockareva je otišla u pab i počela da plače. Ana Korać je pokušala da je uteši, dok je Kija  molila sve da je ostavi samu. Slobodan je u isto vreme vikao po dvorištu, nakon čega je otišao u Rajski vrt.

- Neću da pričam! Ne zanima me šta ko priča, kada on ćuti! Hoću da izađem više! Dosta mi je svega! Ćuti, zato što je pi*ka! - kroz suze je rekla Kija.

- E svi mi popušite ku*ac, ne treba mi niko! - vikao je Sloba.

 

 

Komentari (5)

Realnost

30.04.2018 22:06

Sta je sa ovom zenom ? Nasla da se raspravlja sa Slobodanom? Da li uopste razmislja o svom bioloskom ocu, odnosu sa njim , njegovom ispracaju na vecni pocinak....?

Ujka Vanja

01.05.2018 07:40

@Realnost - Opet ti sa kvazi stavom. Kakva si ti realnost kada ne razumes elementarne stvari. Ljudi se ne ponasaju po tvom konceptu vec po svom. Ali treba biti na visem nivou svesti pa razumeti stvari.

Realnost

01.05.2018 10:59

@Realnost - "Vanja" , drzi se ti fena, i ne prosipaj sta je svest i moral , jer o tome nemas pojma !

Ana

01.05.2018 13:12

Kija je sposobna ovo da prebrodi i nadan se da je ivo samo zelja da vrati Luni. Nije normalno da ga posle svega zeli bazad. Ona zasluzuje vise