Andrija Lazović i Kristina Kockar
Instagram
Andrija Lazović i Kristina Kockar

Instagram

Andrija Lazović i Kristina Kockar, Foto: Instagram

Njega je glasom imitirao Milan Milošević. On je sve vreme pričao o Kristini Kockar, koja je nakon prevare koju je doživela od supruga Slobodana Radanovića obnovila staru ljubavnu vezu sa Andrijom Lazovićem iz Budve.

- Javljam se kao podrška Kristini! Svi je volimo. Glavna je tema na šetalištu! Uživamo dok gledamo njene akcije - imitrao je Milan Milošević izvesnog Miloša iz Budve.

- Najviše spominju da Andro nju ne krivi za sve što je uradila. Čuo sam da će da se javi, međutim kada sam video da se nije javio, javio sam se ja. On kaže da neće da se meša u njen odnos sa Filipom i poručuje "Samo lagano i Kija do kraja!" - završio je Miloš iz Budve svoje javljanje u program Radio Amnezije.

Nakon ovoga Milan, Bora i Bane na Radiju Amnezija pustili su pesmu "Otišla si, e pa neka!", a kako je Kristina reagovala, kao i kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

 

 

 

Komentari (2)

MJ

07.02.2018 18:45

Ponoviću šta mislim o Kiji. Mogu da je mrze ali pametnija je od mnogih tamo i bolji je igrač nego neki koji imaju iskustva iz prethodnih rijalitija.

draga

07.02.2018 20:47

Navijam za Kiju, sa Andrijom ili bez njega. Svaka cast Kija. Udaces se ti dobro. Spasila si se ovog balvana a sledeci muz ce sigurno biti bolji.