Kristina Kija Kockar
Printscreen
Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kako su sami potvrdili, Kristina Kockar i Sloba Radanović godinu dana pre ulaska u rijaliti, nisu imali seksualne odnose. Razlog je bio operacija koju je ona imala, a Sloba je nekoliko puta rekao da to nije jedini razlog, već i to što ga je ona posmatrala kao druga.

Međutim, Kija je sada u razgvooru sa Jelenom Krunić i Anom Korać otvorila dušu i otkrila nepoznate detalje o tom periodu i o tome zašto nije spavala sa njim.

- Nisam mislila da je problem u njemu, mislila sam da je u meni. Fizički, bolelo me je... Mi smo pokušavali, mi smo za te dve godine pokušavali i onda sam rekla... Milion puta sam odbijala, "jao, boli me...". Ali sam bila u fazonu da zaista nemam seks van braka, ja bih vama rekla. I onda, ovde, koliko, šest meseci, kao ja ne mogu da izdržim bez toga? Rekla mi je ova, psiholog, "što se više pravdaš, to će manje ljudi da ti veruju". Miki meni govori za taj jastuk, kako ja zavodim po kući... Ja zavodim?! Od svih ovde ja zavodim? Tad mi je sve bilo jasno - rekla je Kija.

 

Komentari (8)

Rospija

05.02.2018 12:28

I sad će Kija da kaže kako Sloba iznosi detalje iz njihovog braka, po običaju. Anu je upoznala pre mesec dana a ovu lujku Krunićku pre dve nedelje. Pa ipak bi presvetla Kija njima rekla da li je imala odnose van braka. Kad pre su ove dve zadobile toliko poverenje za takvo priznanje? Lažura ogavna je Kija i manipulator. Priča pričice po ćoškovima, pred kamerama da bi je novinari i dalje podizali, zapitkivali o tim pričicama a ona bila u centru pažnje. Pa svi vidimo šta Kija radi. Odvratna.

Бљак

05.02.2018 12:32

А са Андријом може?

Konfucije

06.02.2018 05:22

@Бљак - Hajde, bas nas interesuje kako joj je bilo recimo sa reperom S....om, sa Andrijom, sa Filipom....? Ha, ha, ha.

Bata

05.02.2018 13:01

Kija treba jos da iznese sta se desavalo u braku.

dragana

05.02.2018 13:19

Naravno da boli i zato se Kija ohladila jer je on nije razumeo. Zelim joj srecu sa pravom osobom i bar jedno dete.

Realnost

06.02.2018 05:14

@dragana - A da pitamo Ahmeda?

S

05.02.2018 13:38

pre neko vece Mikiju rece da joj je Sloba bio odbojan jer ga je gledala kao zensko, nije ga dozivlajavala kao muskarca...pa onda rece da je Sloba 'nezan ljubavnik' , sada ovo... ovo je takva manipulacija i pokusaj da se "opere" od "pranja vesa" sa Filipom! Kako uopste da poverujemo da je usla u brak (crkveni!) sa nekim sa kim nije bila intimna? kroz pricu pokusava da sacuva imidz verne i prevarene zene, ali onaj osteceni zid sa wc soljom 'malo' kvari tu sliku ;)

Rajka neradodajka

06.02.2018 05:30

Bas nas zivo interesuje kako joj je bilo sa ex mladicem reperom S....om, sa Andrijom, sa Filipom....? Bicemo mentalno hendikepirani ako nam to uskoro ne kaze . S ' kim je najcesce u drustvu? Sa Anom, Jelenom. S kim si, takav si. Nedostaje tu Maca, pa onda mogu da razmenjuju iskustva i da daju savete jedna drugoj.