Kristina Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Youtube Screenshot

Kija Kockar, Foto: Youtube Screenshot

Sredinom 2012. godine, po završetku takmičenja "Zvezde Granda", kada je popularni Pepi bio jedan od najaktuelnijih mladih pevača, sadašnja učesnica "Zadruge" bila je opčinjena njime. Svakodnevno je pratila šta objavljuje na Fejsbuku i odlazila na nastupe koje je imao po Srbiji. Međutim, pevač je zbog svoje sadašnje supruge Ivane Pavković totalno iskulirao Kiju.

- Ona ga je pratila tokom takmičenja i navijala je za njega. Uvek je govorila da joj je simpatičan i da bi odlepila kada bi ga poljubila. Slala mu je poruke, on joj je na nekoliko i odgovorio. Kasnije je počela da ide na njegove svirke i tu je više puta pokušala da mu priđe i smuva ga. Upoznali su se, ali ništa više od toga. On nije želeo da s devojkama ostvaruje neke kontakte, pogotovo jer je započeo vezu s Ivanom - kaže izvor.

Kija se posle saznanja da folker ima devojku povukla, a ubrzo je upoznala i Slobu.

Petar Mitić

Alo!/Rajko Ristić

Petar Mitić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

 

Komentari (6)

nedjo

28.01.2018 13:02

sunce ti poljubim ,kakvi ludaci su po medijima

Miso

28.01.2018 14:04

Ja sve manje verujem novinarima i njihovim bacanjem "koski za budale".

Mensista

28.01.2018 14:54

Ova zena se ponasa isto kao i Miljana Kulic. I jedna i druga jurile pevace, Kija najpre Mitica pa Radanovica , a Miljana Misela. Ha , ha, ha. Samo, Miljana priznala kada je uska u Zadrugz da je lecena od opsesivno - kompulsivne dg. , dok Kija jos uvek cuti. Mada, vidi se da " iskace " i da je sve agresivnija prema Slobi jer shvata da ga gubi zauvek, a sve vise se svadja i upada u rec drugima.

vegeta

28.01.2018 15:06

a komentatora tek ufff....nedjo n.one

I

28.01.2018 16:00

znaci nije je sprecavalo to sto je imao devojku? hahaha a kakav lazni moral u zadruzi, ali ljudi to 'kupuju', na zalost....

mika

28.01.2018 19:53

@I - Niste procitali do kraja. Kija se posle saznanja da folker ima devojku povukla, a ubrzo je upoznala i Slobu.