Kristina Kija Kockar
Printscrren
Kristina Kija Kockar

Printscrren

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscrren

Mina Vrbaški i Kristina Kockar su u toku prethodne noći tražile od Drveta mudrosti tajni zadatak kako bi dobile neku nagradu i Drvo im je izašlo u susret. Njihov izazov je bio da sakriju celokupan kuhinjski pribor na 24 časa, a ako niko ne primeti da su to njih dve uradile, zadatak će biti uspešan.

Kako ih je Miki Đuričić razotkrio, zadatak je proglašen neuspešnim. Ovom prilikom ih je Veliki šef obavestio o tome, a Sloba Radanović je kao zamena za vođu pročitao ovo saopštenje.

- Dragi zadrugari, ovim želimo da vas obavestimo da su Mina i Kristina od Drveta mudrosti tražile tajni zadatak kako bi se zabavile i eventualno dobile neku nagradu. Na Mini i Kristini je bilo da sakriju sav escajg iz kuće, a kako su zadrugari primetili da su one na tajnom zadatku, jedino što možemo da kažemo jeste da je Minin i Kristini zadatak neuspešan - stajalo je u pismu Velikog šefa.

Kija je želela da prokomentariše ovu odluku i otkrila da joj je jako krivo što nije bila istrajna u ovom zadatku, jer je imala u planu da kao nagradu obezbedi Milanu Miloševiću poziv.

 

Komentari (4)

Ivan

05.03.2018 20:33

Ispocetka mi je bila simpaticna, sad je jako dosadna kad prica i u fazonu je da niko nije u pravu osim nje, cak je za tajni zadatak optuzila Minu da zbog nje nije uspeo, sobzirom da je ona maher za te stvari. I samo da znate, drvetu je rekla da za nagradu zeli pare za frizera, a kad su pale zadatak onda je pricala da je zelela Milanu da pomogne da dobije poziv-smesno!

Realnost

06.03.2018 00:30

@Ivan - Ne trepne , a slaze , i ne stidi se. Izigrava da je velikodusna , a u sustini je sebicna , narcisoidna, srebroljupka.

Mika

06.03.2018 09:34

@Ivan - Lazes kao pas. O tome svedoce minusi.

Ivan

06.03.2018 11:50

Pogledajte snimke!