Kija Kockar
Printscreen
Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Oni su komentarisali pevačevu još uvek zakonitu suprugu, Kristinu Kiju Kockar, a Đomla je tvrdio da zna neke detalje iz Kijine prošlosti koji do sada nisu izlazili u javnost.

On tvrdi da Kockareva pre "Zadruge" nije bila u vezi sa Andrijom Lazovićem već sa drugim muškarcem koji je vrlo dobro poznat domaćoj javnosti.

- Ona je dan pre rijalitija bila kod dečka i spavala kod njega. On joj je poklonio dve majice, "Če Gevara i Pablo Eskobar", belu i crvenu - pričao je Jakovljević dok su ga Sloba i Luna Đogani netremice posmatrali i slušali bez reči.

Luna je pitala Đomlu da li misli na Andriju, kao na dečka kod kog je Kija provela noć pred ulazak u Belu kuću. Jakovljevićev odgovor je zaprepastio sve.

- Nije Andrija, kakav on. Ona je bila na Zvezdari dva dana pre nego što je ušla ovde. To mi je ispričao ćale tog dečka kod kog je spavala. Inicijali tog dečka su S. K. Bezveze smo počeli priču. U detalje mi je čovek opisao majice koje joj je njegov sin poklonio, on nema ništa od toga da laže. Svega mi, tako mi je rekao. Spavala je tu kod njegovog sina i ujutru otišla u rijaliti - ispričao je Đomla Luni i Slobi sve što je znao o Kristininoj tajni.

 

 

?❤

A post shared by ?Dijana Milojkovic Fanpage ? (@fanpage_dijana_milojkovic) on Apr 6, 2017 at 2:13pm PDT

 

Luna je rekla da zna na kog dečka misli jer ga poznaje. Đoganijeva je takođe pitala da li je taj momak bio sa Dijanom, što je Đomla potvrdio.

Ako je verovati priči Mlađana Jakovljevića, dečko sa kojim se Kija viđala dok je Sloba bio u "Zadruzi" sa Lunom je Stefan Karić.

On je neko vreme bio u vezi sa misicom Dijanom Milojković kojoj je pružio neizmernu podršku dok se borila sa karcinomom.

 

 

 

Komentari (8)

Goca

06.03.2018 12:08

Sta ce jos Razija izmisliti,kako je bre nije sramota.Ona mora da shvati da nije dovljno dobro vaspitala i obrazovala svoju cerku Lunu .Mora da shvati da je Kristina radila na sebi,u smislu obrazovanja,jezika,obisla sveta .Kristina ima ono nesto sto covek nemoze da ignorise vec naprotiv da voli.Kiki je najbolja i .

Hana

06.03.2018 12:27

@Goca - Ovo je presmesno,izmisliti da stariji Karic prica jednom Djomli pikanterije u vezi svog sina i to ubrzo nakon objavljene prepiske Stefana i Lazara u vezi sa Luninim jeb...za pare.Anabela dno dna!!!

Ssssss

06.03.2018 13:27

@Goca - Ova Anabela je cudo od zene, sve momke i afere sto je Kija imala ona joj smestila i napakovala. Ja mislim da je Kija jos uvek nevina da musko golo nije vidjela u zivotu . smesno pomalo i zalosno koliko ovi kijini fanovi mogu biti bezobrazni.

Vesna

06.03.2018 13:39

@Goca - Ne radi se o tome da li je Kristina ovakva ili onakva vec o tome da je prica krajnje suplja. Da li je realno da momak prica ocu svaki detalj svojih veza? Pa jos onda obojica pricaju ovom anonimusu ?! Mislim stvarno!!! Da je Kristina filmska diva pa da kazes hvalio se ali ovako...glupava prica

Jelisaveta

06.03.2018 17:23

@Goca - Smesno, ali bas. I ako jeste, Karic ce pricati o tome sa ovom bitqangom. Jer svi koji su u zadruzi,su nistarije,bitange,lencuge,sem Kije koja je usla,zna se i zasto. Jedino ona i Andjelo imaju fakultete i kulturu. I ovaj jadnik hoce da se poohvali,kako se on druzi sa Karicem,i bas je njemu to rekao. Ma bravo. Anabelce, opet omanulo. Juce se jqavio muzicar kojem opet preti,i to je ko zna koji po redu. Ali zeno,PUNO ima muskaraca koji su bili sa cerkom, i ne mozes svima zacepiti usta. Cuti vise.

Nina

06.03.2018 15:30

Djomlu kazniti za.prenos laznih vesti iz spoljasnjeg sveta.

Rada

06.03.2018 15:31

Anabela je ocajnica jer oseca da gubi tlo pod nogama. Nagovara ucesnike koji ulaze, sta da pricaju o Kiji. Mi zrenjaninci dobro znamo ko je Kristina a ko je Luna. Sloba je dobar decko ali njegove roditelje krivimo za taj brak. Oni ocigledno ne znaju ko je Anabela i ko je Luna.pametnije bi im bilo da izglade odnose sa Kijom. A nek zovu Telegraf da im ljudi kazu sta im je rekao Stefan Karic o toj izmisljotini. Luna je nemoralna devojka koju je imao ko god je hteo. Neobrazovana i prosta.

Miki

07.03.2018 00:28

Djomla, Stefan i Razija su iz ozbiljne priče. Ne zna se ko je smesniji.