Sloba Radanović
Printscreen Youtube
Sloba Radanović

Printscreen Youtube

Sloba Radanović, Foto: Printscreen Youtube

Na internetu se pojavio snimak iz perioda kada su se Sloba i Kija zabavljali i kada je Kristina zajedno sa  majkom pružala podršku u bekstejdžu "Zvezda Granda" svom dragom, dok je pevao i borio se za prolazak.

Sloba i Kija više nisu u ljubavi, a često se svađaju pred milijonskim auditorijumom. A samo pre nekoliko meseci, situacija između njih dvoje bila je sasvim drugačija. Da su Sloba i Kija bili zaljubljeni jedno u drugo, pokazuje i snimak star tri godine.

Naime, Sloba je učestvovao u takmičenju "Zvezde Granda" u sezoni 2014/15. Tada je imao 24 godine, a u bekstejdžu su ga podržavali njegov otac, tadašnja devojka i njena majka.

Kija Kockar

Printscreen Youtube

Kija Kockar, Foto: Printscreen Youtube

Kristina je bila nasmejana i navijala za svog dečka. Na pitanje voditelja Voje Nedeljkovića otkrila je da je Sloba visok 1.95 centimetara i da je tada imao oko 110 kilograma. Kada je Radanović krenuo sa nastupom, nestrpljenje je raslo. Kija je bodrila Slobu i nervirala se zbog njega.

Sloba je na kraju dobio svih šest glasova, kvalifikovao se u baraž, a Kija je bila srećna zbog svog dečka.

Kada se pojavio u bekstejdžu, čvrsto su se zagrlili, izljubili i stajali zagrljeni neko vreme. Pogledajte u nastavku kako su se Sloba i Kija nekada voleli:

 

Komentari (2)

jelena

06.12.2017 17:49

Bilo je to dok ga je Kristina gurala u takmicenju, finansirala, davala podrsku i apelovala na ceo grad da mu pomognu u takmicenju. Posle finansirala sve ostale troskove. Sad se sve zaboravlja zbog jedne male promiskuitetne osobe.

Živićka

06.12.2017 19:02

@jelena - Ta osoba na koju aludiraš nije ama baš ništa kriva tu. Krivi su ovo dvoje, Sloba i Kija svak na svoj način. Od njih dvoje niko nije nevin za krah svoje ljubavi i svoga braka. Nemojte tražiti krivicu u trećoj osobi. Ovo između ovo dvoje je očigledno bilo trulo a treća osoba je samo natrčala na takvu situaciju. . Što se ovo dvoje tiče, Slobe i Kije - istina je uvek negde na sredini. Tako je to u životu. Nema isključive krivice ni kod njih. Podjednako su krivi.