Kija i Sloba
Youtube printscreen
Kija i Sloba

Youtube printscreen

Kija i Sloba zajedno čitali govor, Foto: Youtube printscreen

Slobodan Radanović nije se odvajao od svoje supruge Kije otkako se saznalo da joj je preminuo otac. Sloba ju je tešio, ali i obećao da će joj pomoći da napiše govor za očevu sahranu.

Sloba je održao i reč i odmah nakon Kijinog povratka u "Zadrugu" počeo je da piše tekst koji Kija treba da pročita na sahrani.

Ipak, pre nego što je prišao Kiji, Sloba je za to tražio Luninu dozvolu. Kada je Đoganijeva rekla da nema ništa protiv, Sloba je krenuo u pab gde je Kija sedela sa Sarom.

- Evo ti ovo, ti počni, ne mogu, glava mi puca. Ja ću to da ti pregledam posle. I čuvaj hemijsku - rekao je Sloba posle samo nekoliko minuta provedenih sa svojom suprugom.

Nakon nekog vremena, Kija je sastavila govor i odnela ga Slobi da ga pročita. Dok su sedeli u u dvorištu Radanović je savetovao Kiju kako je najbolje da se ponaša na sahrani i šta bi trebalo da ispravi u govoru.

Za to vreme, Luna Đogani je sedela u dnevnoj sobi i čekala da se njen dečko vrati.

 

Komentari (5)

nada

02.05.2018 09:26

Sve je bio dogovor jos pre ulaska u Zadrugu samo ih je smrt Kijinog oca iznenadila i nisu planirali !!!!!!!!!!!!! U krajnjem slucaju ce podeliti nagradu koju god da osvoje pa ce se onda ukoliko su odlucili razvesti.Sloba nece ostati sa Lunom- kraj !!!!!!!!!!!!!!!!

Nenad

02.05.2018 10:26

@nada - Sloba ce podeliti nagradu ako on osvoji, ako Kija osvoji ili ako Luna osvoji. Sloba ima tri sanse.

mila

02.05.2018 10:43

@nada - Ma dosta vise sa tom teorijom...ko bi pristao na ovakvo ponizenje...

S

02.05.2018 11:03

Narvno da je sve dogovor KiS, ovaj dogadjaj ih je samo odao vise..Kija je rekla Ani da je Sloba voli i da je nikada nece ostaviti..Ali ona mora nocas da izdrami, skuplja cak i tu poene ulogom zrtve, u situaciji kada je preminuo njen otac?! Pa gde je dostojanstvo? Znaci otac joj ne znaci nista..ne mogu da verujem da neko moze biti ovako hladan i proracunat kao Kija..I sad, kad se setim onih njenih tvitova, sve je jasnije kakva je to osoba, i na sta je sve spremna..Povukla je ona i Slobu za njom..

Rada lambada

04.05.2018 21:59

Pobeda za nasu malu Lunicu, nasu pametnicu koja ih je sve nadigrala i nadmudrila. Super talentovana glumica. Proslavicemo pobedu uz nase trubace i vatromet u Beogradu i u Zrenjaninu. Ceo tim eksperata je angazovan za rad na pomoci nasoj Lunici. Imamo saradnike svuda, ama bas svuda. I javne i tajne. Niko nam ne moze nista.