Sloba i Kija
Youtube printscreen
Sloba i Kija

Youtube printscreen

Sloba i Kija, Foto: Youtube printscreen

Uveče je Veliki šef ukućanima priredio žurku, a to je dovelo do situacije u kojoj su bivši supružnici bili bliži nego inače.

Iako je tokom dana rekla da ne želi da proslavlja ovaj datum, Kija s druge strane nije krila da joj teško pada rastanak od muža i krah njihovog braka. Sloba je izjavio se ne kaje što je ostavio Kiju, ali da ima izuzetno lepo mišljenje o njoj i da joj želi sve najlepše u životu.

Kada su se opustili na žurki, Sloba se u jednom trenutku latio mikrofona i zapevao, što je Kristina dočekala s oduševljenjem, pa je ispratila svaku pesmu i igrala, dok su svi pogledi ostalih ukućana bili uprti u njih.

Ovo nimalo nije prijalo Luni, koja je najpre posmatrala celu ovu situaciju, a zatim se, kako ne bi gledala svog dečka i njegovu ženu, povukla do stola gde se igrao poker, vidno nervozna i besna.

 

Zadrugari su zatim, posmatrajući čitavu scenu, počeli da prilaze Kiji i govore joj da za nju i Slobu još ima nade, kao i da bi voleli da se pomire.

- Pomirićemo te sa Slobom, nemoj da brineš! - rekao je Lepi Mića, a zatim se uključila i Saška Karan koja je rekla da bi najviše na svetu volela da se ovaj par pomiri, s obzirom na to da su imali vezu od 5 godina i da njihova ljubav zaslužuje još jednu šansu.

 

 

Komentari (4)

Bata

07.02.2018 12:51

Zelim im pomirenje. Luni da nadje momka.

Miloš

07.02.2018 13:32

@Bata - Mislim da im cela Srbija želi pomirenje jer svi znamo barem neke parove koji su su se mnogo voleli, a onda bi neko prevario ili sa drugom osobom, podlegao pritisku porodice, okruženja, pa i vremena u kom svi živimo.

Pesadinac

07.02.2018 15:47

@Bata - Ne moze Luna da nadje momka. Osim ako nije neciji.

MJ

07.02.2018 19:03

@Bata - luni će malo pasti reputacija nakon ovoga ali polako, mlada je, snaći će se lako, samo da nagodradi opet kosu :)