Sloba i Kija
Printscreen
Sloba i Kija

Printscreen

Sloba i Kija, Foto: Printscreen

Ove tvrdnje je iznela Anabela Atijas u televizijskoj emisiji...

Ona je ispričala kako su gledaoci "Zadruge" pročitali Kijino nameštanje i to nakon što su dešifrovali tajni rečnik koji su još uvek važeći supružnici, ona i Sloba, koristili u jednom od razgovora.

- Kija sve glumi. Ona želi samo novac i popularnost, za razliku od Lune i Slobe koji su se iskreno zavoleli. A da je Slobodanov i Kristinin brak samo farsa koji je i ranije osuđen na propast, svedoče i tajne šifre koje su koristili. Postoji i snimak njihovog razgovora gde se sve lepo čuje. Kija mu govori "šifra Mekgregor", pita ga "ti nisi uspeo da izdržiš da budeš moj Mekgregor", a on joj odgovara "a ti si kao ona". Reč je o MMA borcu Konru Mekgregoru i njegovoj ženi. Oni koriste "šifru Mekgregor" za Konorovo javno ponašanje. Jer, on u javnosti radi sve i svašta, pravi šou i skandale, a u privatnom je za njega supruga i dalje "broj 1". Oni su se dogovorili da on radi svakakve stvari i da kući donosi novac, a kada kaže "šifra Mekgregor", supruga zna o čemu se radi. Tako je i sa Kijom, samo što je Sloba odbio da bude njen Mekgregor jer se iskreno zaljubio u Lunu - ispričala je pevačica.

 

Komentari (20)

Sandra

26.11.2017 15:49

Razija, sta god rekla tvoju rospiju i prljavusu od cerke nece oprati ni Dunav, ni Sava. Iver ne pada daleko od klade. Kakv majka, takva cerka. Bolje da se sakrijes u misiju rupu, i da cerku sa sobom povuces tamo kad se sve ovo zavrsi. Jadnice.

slobodan2231

26.11.2017 20:06

@Sandra - Bas tako. Od cega se pametan stidi, time se budala dici. Bukva ostaje bukva.

STELA

27.11.2017 18:36

@Sandra - Ne balavite više...kako se niste smorili...hajde malogradjanke umetevi to i bolje...... Niste kompetentni da dajete sud o nekom koga ne poznajete. Ona je njega varala, ona je preljubnica Ona je ta koja je uništila njihov brak.Njen ulazak u Zadrugu je totalnijpromašaj.Ogolila se totalno.Manipulatorka je još i vrlo lukava osoba.Misli, da je poremetila redosled stvari.Pametan se izdigne iznad situacije a sitan i mali čovek se još dodatno trpa- ko gubi ima pravo da se ljuti....

ccc

27.11.2017 19:22

@Sandra - Anabela je isla iz veze u vezu i posle razvoda.Ona kao da mora da je sa nekim,mesto da se posveti deci ona se opet udala i bas je morala sa nekim ko je cekao sina sa svojom devojkom.Nije trebala da bude sebicna i da se ponasa kao da je devojka bez obaveze.neka izvede decu na put pa nek se posveti sebi sa ili bez nekog kako joj je dobro.Pogledajte na youtube sta je rekla Andrejeva ostavjena devojka,ukucajte:Dejana talk show OSTAVIO ME TRUDNU

Indira

28.11.2017 03:27

@Sandra - Ti si ženo u velikoj svadji sa sopstvenim mozgom. Prostakluku nema kraja.....

danijel

26.11.2017 16:07

Anabela,Kijina majka i njima slicni ljudi treba od Kije i njene majke da nauce sta je DOSTOJANSTVO.Zena posle svega nije rekla nista lose o bilo kome,cak suprotno a i cerku je naucila da se problemi resavaju medju cetiri zida a van kuce se brani osmehom.SVAKA NJIMA CAST

Draja

27.11.2017 06:26

@danijel - Dostojanstvo je širok pojam. Nemaš ti pojma o osnovnim stvarima, a to je šta znači ponos i dostojanstvo. Varala je u braku i u vezi dok je bila s njim. Sada je pokaza ko je i šta predstavlja...Da bi prikrila svoje katastrofalne greške izigrava "sveticu" sa osmehom kojim, usiljenim i profesionalnim, bez trunke osećanja...koja nikada nisu ni postojala...Došla je javno da iznosi prljav veš, da se osveti Slobi..Ne može mu ništa , za razliku od nje on je ČOVEK u pravom smislu te reči...

Dragan

27.11.2017 07:30

@danijel - Pa tako to u životu preljubnice rade, Manipulišu, lažu, mažu...uvek sa osmehom na licu.Treba da shvatiš jednu stvar.. Zrenjanin je malo mesto isve se zna. Zato ga ne tupi. Slobini drugari i prijatelji već javno iznose kakva je bivša..Poznaju sve ukupnu situaciju, ništa im nije strano. Svi su na njegovoj i Luninoj strani.Imaju punu podršku. Sigurni jsu daon obzirom da ga znaju kao jčoveka, da jeludo voli i da ostaje sa njom zauvek.Bivša je izgubila sve bitne i rat u ovom slučaju.Sloba je Lunin .

Maki

26.11.2017 17:17

Anabela, pokrij se ušima!

caki

26.11.2017 17:47

Ma divno si vaspitala cerku. Nemam reci. Umesto da cutis ti se jos vise blatis.svaka cast Kijinoj majci i Kiji. Zene su pokazale da su kulturne u odnosu na Anabelu i Lunu

DANE@branko1 @praga

27.11.2017 06:18

@caki - Procena ti je loša...Moralni pobedenici su Sloba iLuna.. jer je njihova ljubav toliko jaka da ih niko, nikada rastaviti neće..On je nju ostavio javno, povredio je ego i zato je uplovila u Zadrugu da mu se osveti.Kulturna žena nikada neće reći, moron, krpelj, lenjivac, itd.itd.Ona se spustila suviše nisko svojim ulaskom, ali to jedobro.Ogolila se i pokazala svoje pravo lice.Ne zaslužuje ga, manipulatorka belosvetska, izvrće reči i sve okreće u svoju korist.Bezosećajna i providna.Glumi ludilo.

Duška

27.11.2017 18:17

@caki - Bivša je varala Slobu i u brakui u vezi...ona je preljubnica.To je izjavio njegov najbolji prijatelj javno/. O čemu vi govorite. Ulaskom u Zadrugu je pala nisko da niže ne može biti. Zadrugari su je otkrili. Njene manipulacije izvrtanje reči u njenu koristi, omalovažavanjei idegradiranje Slobinih kvaliteta i td. Povredjen je ego jer je ostavljena žena.To se moralo dogoditi, jer izmedju njih brak u pravom smislu nije ni postojao. Samo papir, koji ništa ne znači. Ona je totalno isfolirana.

praga

26.11.2017 18:28

kija je izgubila i toje evidentno, jer ovako turbulentnoj situaciji nebi ni usla, al koveli bar da taj gubitak unovci sto i rad, a obraz, koga briga za to, jadno, i posto ja izgubila, a svoje moralne vrednosti svela na minimum, ostaje joj novac od ulaska u rijaliti i komenari podrske sljedbenika njenog lika i djela, odnosno nedjela.

ddd

26.11.2017 20:45

@praga - A koje delo je pokazalo ovo razmazeno deriste ili ti kvalitet. Tatino i mamino dete

ZR online

26.11.2017 20:58

@praga - Nije Kija rakija da opija svakog. Uigrala svojih nekoliko drugarica da žvljaju gluposti po portalima i pljuju najprimitivnije. Ne znaju drugačije napisat komentar. Malograđanske primitivke. Zrenjanin se odriče Kije i njenih drugarica. Bilo bi nam najdraže da više ne pominje da potiče iz Zrenjanina. Bruka su.

branko1

26.11.2017 21:06

@praga - Ma ne lupetaj.Kija je apsolutni dobitnik.Na elegantan način se rešila tupoglavca I gov*ara,dobiće I koji dinar,a Luna I Sloba mogu da dobiju samo "onu stvar".On po pameti nula,ona još veća nula ,znači o+o jednako" 00"

Kiseli kupus

26.11.2017 21:42

Od neobrazovane, proste i nemoralne osobe ne može se očekivati kultura. Kia i njena mama su oličenje kulture, ni za koga nisu rekle ružnu reč, a Bukva i Draginja ne znaš koja je prostija i zlobnija.

Mitke

27.11.2017 18:09

@Kiseli kupus - Vaše zlo proističe iz nemoći. Shvatite da Sloba pripada samoLuni. U ovoj situaciji ne postoji trougao.Postoje samo Sloba iLuna i tu je priči kraj. Bivša je loš čovek, maniultorka itd.itd., verovatno posledica odrastanja bez oca. Žena koja ne zna, gde se gasi Razotkkrivena je.Ona za Slobu iznosi da je krpelj, lenjivac,neradnik, retard idr. o kakvom ti oličenju kulture govoriš. Kultura je širok pojam, ali je to tebi očigledno strano.Luna je obrazovana, lepa, visoka i jpametna devojka.

Djogaj

27.11.2017 19:32

Na kojim halucinogenim prepatatima li je ova Bukvica...

MILE

28.11.2017 02:52

@Djogaj - Lupetaš, lupetaš.....u nedostatku pametnog komentara to tii jejdino ostaje... smore...