Sloba Radanović
print screen
Sloba Radanović

print screen

Sloba Radanović, Foto: print screen

U ranim jutarnjim časovima Luna Đogani rijaliti devojka Slobe Radanovića i njegova još uvek zakontia supruga Kristina Kockar su našle zajedničku temu o kojoj su pričale duže vreme, što je Slobi zasmetalo.

Čini se da ne želi da se njih dve sprijatelje.

- Ispunile ste kvotu danas. Prestanite da se zbližavate - prekinuo je pevač njihov razogovor. 

Kija je upitala svog supruga da joj detaljno ispirča kako je prošla operacija ruke, a kako je razgovor otišao u drugom smeru ona mu je prebacila kako je previše blag prema Jeleni Golubović koja nju često provocira.

- Ti imaš neke nenormalne prohteve, to je neki tvoj hir. Kad god te je dodatkla ja sam ustao i branito te. Reci mi šta želiš, šta hoćeš - iznervirao se Sloba. 

- Neću da se bijem ni sa kim. Ja neću sa ženama da se svađam, ako te bude dirao neki muškarac, ja ću stati iza tebe - rekao joj je Sloba.

- Ne treba ti da se svađaš sa njom, ali nemoj da se ližeš sa njom - zamerala mu je Kija. 

Pevača je to jako razbesnelo pa je počeo da viče na svoju suprugu, koja je bila uvređena njegovim ponašanjem i ironično mu uputila ove reči "čestitam ti za ovo ponašanje prema meni posle pet godina".

 

Komentari (5)

Aa

09.12.2017 16:16

Kija je prisla njima polako da bi rekla ono sto je htela- trazi Slobi da je stiti od Jelene, a vece pre je sve najruznije o Slobi pricala..stvarno je jako manipulativna, htela bi da ga stalno ogovara, ali kad nju napadaju, onda kaze - Sloba i ja znamo.., tad ga spominje i stavlja mu reci u usta...Stvarno mu nije trebalo sve ovo, uz Lunu je dobio samo ono sto nije imao u braku kada je rec o fizickom kontaktu ali i gomilu problema...umesto da promovise sebe i nista vise

Aa

09.12.2017 22:17

@Aa - A Slobu je najbolje izanalizirao Miki, kad je onako saljivo rekao da je on malo 'ogranicen', i da Miki ne moze da kaze nekome da neka devojka nije za njega, aludirajuci na Lunu...ali mislim da se i Miki polako distancira od njih dvoje, jer kako objasniti ovom momku da je on tu usao kao pevac, kome je data sansa da promovise sebe, a ne kao nekome tinejdzeru koji je usao u rijaliti da trazi 'ljubav svog zivota'??

nedjo

09.12.2017 20:07

ovaj decko nije sam, u glavi ima podstanara

Mitke

10.12.2017 09:33

@nedjo - Ti jdobronečuješ i ne vidiš. Sem, toga, loš si psiholog. Slobajeapsolutno u pravu. Njih dve nikada ni jprijateljice ni jdrugarice ne mogu biti. o kakvom drujženju i pričama izmedju njih. Od strane Kije jtu je jsamo mržnja i interes koji bi Lunu pokopao.poznajavjući bivšu, Sloba je jsamo ovim gestom zaštitio Lunu. Apsolutno je u pravu.Bivša je nevidjeno zlo, a već se naveliko otkrivanjeno jpravo lice u Zadruzi.Svi su je provalili.

ceca

10.12.2017 10:27

Luna je Slobodanu švalerka dokel god se on ne razvede od zene zakonite..... Nema tu sta da se prica.... Ova Luna nije normalna ako je htla vezu sto ne saceka da izadje iz rijalitija.....Kija je skroz upravu....i zena se ponasa sasvim ok a oni dripci Sloba i njegova čivava sto rece neki gledalac treba da ih je sramota sta rade.maca ispade postena...svasta sta covek moze da rodi ...da su im roditelji neki krimosi ili da su deca samohranih roditljea rekli bi vidi aaaaa ovi produkti oba rodilja