Kija i Filip
Screenshoot Twitter
Kija i Filip

Printscreen

Kija i Filip, Foto: Printscreen

Kao i svakog petka, zadrugari su sinoć imali priliku da igraju svima dobro poznatu Igru istine, te su jedni drugima postavljali pitanja na koja su odgovori bili itekako zanimljivi.

Kao što je dobro poznato, simpatije između Kristine Kije Kockar i Filipa Đukića su neminovne još od kada je Kija postala jedan od ravnopravnih učesnika rijalitija "Zadruga".

Naime, oni su u početku bili veoma bliski, ali svoje emocije nisu želeli da priznaju, pa su sve ubeđivali da je u pitanju samo prijateljstvo između njih i da nema ničega više. A onda se ubrzo desio okršaj u wc-u hotelske sobe, mnogi su i dalje uvereni da je te večeri između njih bilo seksa, međutim oni nisu želeli da priznaju šta se zaista desilo, već su sve ubeđivali da je situacija bila čista nameštaljka.

Nakon pomenute situacije u hotelu, odnos između Kije i Filipa je zahladio, tako da sada između njih nema ničega, pa ni prijateljstva.

Međutim, nakon sinoćne Igre istine, Kija i Filip su se zajedno našli jedno pored drugog na krevetu dnevne sobe Bele kuće. Iako nisu progovorili ni jednu jedinu reč, delovali su kao da je vrlo neprijatno oboma.

 

Komentari (6)

SLOBA JE U PRAVU

10.03.2018 09:30

DAJE VALJAO ON /a ne brak/ predpostavljam da bi i brak valjao. znači Sloba je u prvu ON nije valjao što je odrazilo i na brak. Do duše, ON i sad ne valkja. nepristojno se ponaša pred milionima koji ga gledaju, ponižaVa Kiju, bezobrazno saleće Lunu, a ona joj bezobraznije uzvraća, BEDA OD DVA ODRASLA ČOVEKA - SLOBE I LUNE. da sam kojim slučajem - ne daj Biže AnaBela. ne bih ba uliIcu izašla od srama.

Ccc

10.03.2018 09:38

@SLOBA JE U PRAVU - Volela bih tebe da vidim da budes sa nekim s'kim ne zelis, samo zato sto okolina misli da je to ispravno. Tesko je biti u bilo cijoj kozi od njih troje

Mališa

10.03.2018 09:50

@SLOBA JE U PRAVU - Muškarac je glava a žena je vrat. ŽENA JE STUB I BRAKA I PORODICE. VAZDA BILO I BIĆE, OD KAD JE SVETA I VEKA. ZAKLJUČAK IZVEDITE SAMI, NIJE TEŠKO. KIJU JA NIKAD ŽENIO NE BIH. KRUPAČA ZA KUKURUZ MI U KUĆI NE TREBA. U KUĆI MI TREBA ŽENA, BLAGA, NEŽNA, TOPLA, UMILJATA, TOLERANTNA, DRUG ZA DRUŽENJE A NE ZA SVAĐU......U KREVETU.....PODRAZUMEVA SE.....SVE ŠTO KIJA NIJE.

rada tomasevic

10.03.2018 10:09

@SLOBA JE U PRAVU - Na kraju balade ONI ce da pokupe lovu Skodu zivot tece dalje.Doci ce Novi-stari ONI mi cemo i dalje da blejimo pred tv ekranima placajuci njihove dnevnice npr.800 eura sedmicno .Na kraju balade ko ispada Papak-ci?

Ila

10.03.2018 15:01

@SLOBA JE U PRAVU - Možeš tida komentarišeši davidiš ono što sao tebeiodgovara, to je tvoj proble.Realnoje asvim drugačija.loa jevrh lkaić.Čoek koi je iskren,otvoren i nemadlaku na jeziku.Pravi mačo uškarac.Uz to, štoje posebno izuzetan pevač. Dobar čovek:našao ježenu svogživota iostje sa njom.Njihova ljubav odoleva svemu.Nosioci su rijalitija.Bez njih zadruga ne bi imala sisao. Biša je maniulatorka,lažov i žena koja ga je varala. Klupko se uveliko odmotava.Ona jenarcis koja nije odradila terapiju na vreme.

Realnost

10.03.2018 22:38

Bivsa je narcis, folirant, manipulator, koja ne bira sredstva da dodje do medijske slave, novca..... Ipak, sve to su kompleksi iz detinjstva. Sadasnja je lenja, bez ambicija, parazit koji bi lepo da zivi bez rada, nezrela, histericna na granici nimfomanije....Ipak, sve su to kompleksi iz detinjstva. Realnost je da, ni prva niti druga nije za njega. Obe su promasaj. Za prvu je to shvatio. Mislim, da je to shvatio i za drugu, samo , jos uvek ne zeli to sebi da prizna.