Kristina Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kristina Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kijina i Filipova milovanja postaju sve učestanija, a poslednje će srpska publika dugo pamtiti.

Naime, u krevetu pred ostalim zadrugarima njih dvoje su se meškoljili, smejuljili, malo se hvatali, on joj gurao drveni štapić u uho...

Pogledajte šta se sve dešavalao.

 

 

 

Komentari (7)

Aleks

22.01.2018 10:55

Harizmaticna Kija.Fica i Kija su samo drugari i nista vise.

Goga

22.01.2018 11:42

@Aleks - Nista posebno. Masiranje koja svaka zena dozivi kada ide kod masera. Igra se malo. Ne spada ona u kategoriju lakih zena. Jednostavno joj tako lepo,i sta ima tu lose. Ne spaaju, rade to ispred svih, i sta ima tu lose.

Bilbija Božo

22.01.2018 11:49

@Aleks - Aha. harizmatična na daljinu, što dalju. Na blizinu - treba to slušat, džaba harizma. Pa ko voli vodentični točak - nek izvoli.

draga

22.01.2018 11:12

Ma boli je uvo. Igra se. Sta jos gore moze da joj se desi posle skandala sa muzem. Ne brinite se, zna ona sta radi. Napred Kija.

Zanka

23.01.2018 23:52

@draga - Ma glumi napacenu. A ovamo, u rijalitiju se zaigrala sa Filipom...napolju se zaigrala sa Andrijom...., a de jure je jos uvek u braku. Glumi zrtvu da bi dosla do prvog mesta. Pa sta, ako joj je pukao brak. Nije ni prva ni poslednja kojoj je pukao brak. Pa zbog toga ne treba da osvoji prvo mesto. Sujetna je, logoroicna, perfidna, proracunata. Nista nije pokazala u rijalitiju, osim sto proziva Slobu. Zalepila se za njega kao cicak, iako je on ne konstatuje. Kijo, dosadna si, nezanimljiva.

As

22.01.2018 16:12

lepo je Kiju sinoc iskomentarisao Nikola, nije ok da devojka koja ima 'ljubav' napolju, Andriju, igra pred golim Filipom..ali Kijini fanovi svaki njen ovakav postupak odbrane, pa sve je igra, zasluzila je da se opusti itd...mislim da je spremna na sve (gledajuci njene stare obnazene fotografije) cim je pristala na ovakvu ulogu...nista drugacija od Lune, samo bolje odglumi neke stvari...opasan takticar, svesna gde je, verovatno uziva u ovoj igri..pa neka je, ionako ovu trojku guraju u finale.

Ja

22.01.2018 16:38

šta su se zaigrali??