Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Mnogo mi je lakše, ali jedini mi je problem što ja ne bi trebalo to da osećam s obzirom na sve što mi je uradio, ali on je moj muž. Što bih se ja stidela što volim svog muža? Treba mi vreme da me prođe to - rekla je Kija.

- Uvek mislim da treba pokazati emocije. Vidiš da ti je sada lakše - reklo je Drvo.

- Za sada, videćemo. Imamo još 35 dana, ali sam poslednjih dana imala nervne slomove zato što više nisam mogla da izdržim! Htela sam da budem jaka, dostojanstvena žena! Mislim, ja i jesam jaka i dostojanstvena, ali... - rekla je Kristina.

- Napokon vidim osmeh na tvom licu! - primetilo je Drvo.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Da! Srećna sam što sam rekla i što ne moram više to da krijem, ali žao mi je što se tako osećam. Ne bi trebalo tako da se osećam... Velika hrabrost mi je bila potrebna, koliko sam se lomila da to kažem. I kada smo to govorila osmeh na licu mi je bio, toliko sam srećna bila što to izgovaram! Iako nisam znala šta će me čekati posle toga... Ali, drago mi je! Kajala bih se da to nisam rekla, poludela bih skroz. Ovako, dobro. Proći će me... Nastaviću ja svoj život dalje - rekla je Kija kroz smeh.

- On je meni rekao da je izabrao, tako da ja neću da se mešam u to. Ja sam samo rekla da meni bude lakše - dodala je Slobina suoruga.

- Samo sam želela da kažem to da skinem teret sa svog srca, da se sutra ne kajem što nisam rekla. Da može sutra autobus da me udari i da mirno umrem, čiste savesti i čistog srca! (smeh) Zamisli stvarno, nešto da mi se desilo i nikad mu nisam rekla da ga volim? I ja umrem, i on bi mislio da ja njega ne volim - našailila se Kockareva

Kija od danas mora da bude vesela i da pevuši pesme, a to moraju biti isključivo Slobodanove pesme! Jedno je sigurno, Luni neće biti lako.

Sloba Radanović

Screenshoot Youtube

Sloba Radanović, Foto: Screenshoot Youtube

- Imam jednu ideju. Sutra kada se probudiš od tog trenutka moraš biti razdragana i vesela, moraju svi primetiti koliko si srećna. To će možda i potpomoći da tvoje stanje i krene u tom pravcu. Takva moraš ostati ceo dan, ali najbitnija stvar je da sve vreme moraš pevati. Ali, neka to budu Slobine pesme - reklo je Drvo.

- Kad pričam sa ljudima ne moram, ali ja ću da pevušim, može tako? Okej! Nije problem! Ko će da mi plati marketing njegovih pesama? Šalim se, naravno da hoću! - pristala je Kija.

 

Komentari (1)

Ciro

27.04.2018 23:58

Kija prvi put dobila tajni zadatak.