Kija i Maca u klinču
Screenshoot Youtube
Kija i Maca u klinču

Screenshoot Youtube

Kija i Maca u klinču, Foto: Screenshoot Youtube

Kija i Maca danas su se sukobile kraj bazena i to pred obezbeđenjem! Prvo su Ana Korać i Maca imale okršaj a potom su se bosanska straleta posvađala i sa Kijakijom. Kija je prišla je Diskreciji, koja je zvala obezbeđenje da je skloni, jer "će je udariti".

- Kad udariš nekoga ništa s tim nećeš postići! Opet me danas provociraš s Anom! - vikala je Maca.

- Ti si meni opet danas rekla da neću imati decu - govorila je Kija.

- Malena, ostavi je, ja svakako idem kući pa ću je polomiti - dobacila je Zorica Marković u prolazu.

- Ne mogu da slušam više te vaše priče o je*anju! Nemojte da ja ovde kažem ko koga je*e! - vikao je Lepi Mića. Mića se nakon toga sukobio sa Anom i nastao je totalni haos.

Kija i Maca u klinču

Screenshoot Youtube

Kija i Maca u klinču, Foto: Screenshoot Youtube

- Ja sam rekla da sam se operisala, nisam rekla da neću imati bebu! Ti vrlo dobro znaš šta si rekla i nemoj sad da se izvlačiš! Ajde, kad si tako jaka, ponovo još jednom to - vikala je Kija, a Maca se sve vreme sklanjala od nje.

- Slušaj me, mozgu jedan. Ti si žensko, ne možeš tako nešto reći ženskoj osobi. Ja razumem da si to rekla u afektu, ti si to ponavljala i rekla kako radiš to jer to mene boli - rekla je Kija.

- Beži od mene! Ajde! Kad me budeš provocirala, uzvratiću ti! - Maca je bila uporna.

- Možeš da mi kažeš da sam ku*va, da je*em za pare, ali ne možeš da mi kažeš da neću moći da imam decu! - vikala je Kija u besu. Kockareva više nije mogla da se sudrži pa je počupala Macu, i to pred obezbeđenjem!

- Znaš koja ćeš biti? Dvadesta! Jer nijedan normalan čovek ne može da glasa za tebe zbog toga što ti izgovaraš! - govorila je Kija, a obezbeđenje je sve vreme stajalo kraj njih.

- Meni si ti stvarno smešna. Željna si pažnje - rekla je Maca Kiji.

- Nemoj da se smeješ, nemoj da se smeješ, možeš samo da plačeš kad ti ja pričam, jesi čula? - poručila joj je Kija, a onda se i Sloba umešao.

- Je*em li te ja u usta i taj tvoj jezik pogani! Nemoj da te čujem više da si nekog proklela! Odje*i od nje i ti, klošarko jedna! Nemoj da sam te čuo još jednu reč! Baciću te s tom stolicom! Je*em ti ja mamu - vikao je Sloba.

- Ti si još gori debil što se ložiš na nju! - rekao je Kiji, a ona mu je odbrusila:

- Ti ćeš da mi kažeš!. Pogledajte u nastavku kako je izgledao sukob zadrugara:

Komentari (19)

Цицка

12.04.2018 16:55

Ужасно је ружно тако нешто рећи некоме ја сам доживела да је женски психопата који ме малтретира 18 година и који се јавља овде на коментарима, иначе се њени коментари лако могу препознати јер се препознаје зло које избија из сваког коменетара позвала мога оца и рекла Никада ти нећеш љуљати унуче , никада . Колики неко мора да буде тип Маце дискреције да би то рекао нечијем оцу , мушкарцу , а после тога ме је отровала.

MILE

13.04.2018 21:45

@Цицка - Pod hitno diskvalifikacija za Kristinu jer je jčupala i maltgretirala Macu, potom za Anu Korać jer je jpored bazena udarila dva šamara dok se Maca sunčla.... Produkciju reagujte vreme je jda ih pošaljte kući. Ništa ni jedna nije pokazala, sem ležanja u krevetu i pljuvanja drugih. Nikakve kvaliete nemaju. Ana Korać je uzalud u Zadruzi. NAPOLJE KRISTINA I ANA,...pod hitno

Tina

12.04.2018 17:08

jel i Kija ima problem kao i Divna Dnk..sto ima pogrbljena ledja,bas ruzno jbt..verovatno ima manji problem od divne dnk..ta ledja treba da ispravi..ruzno je..Kija je mala zenica,bas je skracena..jos i grbava..pa s kim ce imati dete,ko ce je pogledati..nek ispravi tu grbu(da poraste-ne moze..)

Veselin

12.04.2018 19:13

@Tina - JA SAM GLEDAO, I NIJE JE DIRNULA. ALI DIRNULA. DA SAM JA BIO TAMO,POLOMIO BI JE. JER KO OVO NIJE PROBAO,ILI ISKUSIO,NEZNA STA JE BOL, NE ZNA STA JE OCEKIVANJE,NADANJE, I TI UDARAS TAMO GDE JE ZENA NAJOSETLJIVIJA. KOJA TO ZENA MOLZE STATI NA STRFANU ZENE,KADA JA KAO MUSKARAC,NE BI MOGAO ZAMISLITI DA STANEM NA STRANU MACE. AMAN LJUDI.

Baki

12.04.2018 23:44

@Tina - Tina da nemaš ti taj problem pa lečiš svoje frustracije nalazeći mane ovoj slatkoj veseloj i razigranoj devojci. Ona sa svojim izgledom i građom može da ima momka na svakom prstu

Rada lambada

13.04.2018 19:45

@Tina - Baki, o kojoj ti slatkoj, razigranoj devojci pricas koja bi mogla da ima decka na svakom prstu ? Verovatno si mislio na Macu , jer, Maca je devojka. Kija to nikako ne moze biti jer je jos uvek udata zena. Dakle, nije devojka. A sto se tice lepote, lepota je u oku posmatraca. Kija to svakaka nije. Niska je , ima velika usta, krestava, pogrbljena. Andrijana, Teodora, Sara, Sanja ... to su lepe d e v o j k e.

Simeon

12.04.2018 19:19

U ovom slučaju Kockareva je kriva. Ona je Macu prethodni dan izvredjala na najprljavili mogući način, jer je to njen stil. Maca jje uzvzvratila istom merom danas posle sitne provokacije i ova lujka je legla na Macu i htela da je bije.Obezbedjenje ih jedva razdvojilo.A šta je to Maca rekla, što je ne tačno?....Sem jtoga, ova arlapača, pošto sebliži kraj, udra na najjačle favorite da ne bi izgubilakadar, pošto ona nikakve jkvaliete nema sem vredjanja i svadja.Pokazala je karakterne crte loše.

rajko

12.04.2018 22:06

@Simeon - Senadi ce da skoci cena na ulici kada izadje,sada ce da dobija 10 dvra po satu.

rajko@NAS INTERESUJE

13.04.2018 21:40

@Simeon - to znamo i mi,ali nas iinteresuje za ove elitne, koja je cena u ABUDABIJU, DUBAIJU itd.... tu je kinta bajo....nema od Beograda ništa...puko je.. hahaha

sufi R

12.04.2018 19:24

Kockareva bi trebalo da se vrlo dobro seća da je to što joj je rekla Maca ona rekla J. Goluboveć.Čemu tolika drama?Zašto nije kažnjena zbog fizičkog napada na Macu?Pored grešaka koje Kockareva pravi,a vide se iz aviona(!),ne kažnjava se .Postaje otužno što se toliko štiti a ona to koristi jer,vrlo dobro zna,da je favorizovana od strane autora zadruge,nažalost.Šta je sledeće na njenom meniju nepodopština?

rajko

12.04.2018 22:04

@sufi R - Mars u ona brda odakle se javljas.

Baki

12.04.2018 23:41

@sufi R - Ja da sam na Kijinom mestu ne bih se obazirala na Macu koja je glupa neobrazovana i jadna prostitutka. Ona se kači za nju zbog kadra jer je u potpunoj anonimnosti već sedam meseci. Ono što Kija ima u malom prstu Maca nema u mozgu.

Lena

12.04.2018 20:01

KIJA DO POBEDE,ISCUPAJ DISKRECIJU ONA DA TI TO KAZE UZAS ALI UZAS,ONA CE VEROVATNO DA IMA DECU. DISKRECIJA NAPOLJE,SAMO MI NIJE JASNO KO NJU MOZE DA GLASA!!!

cica

13.04.2018 11:47

@Lena - Ja! Kija je za razliku od Mace manipulator, lazov i agresivac. Ma cime da se ta Maca bavi, u srcu je cista i postena, a Kija olicenje nepostenja i zla!

dogovor do finala

12.04.2018 22:06

lepo se Sloba ukljucio u ovu raspravu da odbrani Kiju, jos i pripreti! I nikada ovako zucno nije branio Lunu; dakle, Luna i dalje ne ume da prozre igru ovog bracnog para i njihov dogovor?? A Slobe mi je jos i zao, pretpostavljam da je Kija i prema njemu bila agresivna, takav utisak ostavlja..Opasna je Kija (bez ikakve zelje da opravdam Macu, naravno..ali ona je takva, udara nisko, laze, ali to je Maca. A Kija- sve je bila gluma i predstava..Upoznasmo polako pravu Kiju...)

Satelit

13.04.2018 19:20

@dogovor do finala - Au, Anabela al si se raspisala, vise od pola komentara tvoje! Oce da puknes, jer Sloba Lunu nikad ovako nije branio.

gorgonzola

12.04.2018 22:13

Ovih dvoje zrenjaninskih psihopata oterati u njihovo selo pa nek se tamo poubijaju psihički, bolesnici oboje sa sve onom djogaj malom.

Andrijana

12.04.2018 23:38

Kija nema recnik da bi se verbalno obracunala sa nekim. Maca je to provalila i sada je busi naravno. Kija je za Macu maciji kasalj. Nije rijaliti za Kiju. Mnogo bolje je da se vrati konobarisanju. Tu nema mnogo razgovora. Pogotovo ne intelektualnih. Najgore je kada se neko umisli

cica

13.04.2018 03:14

Kija je pokazala da je ne samo manipulator i lazov vec i veoma agresivna osoba! Napasti fizicki osobu koju, uzgred, svi od reda napadaju a pri tom se predstavljati kao kulturna i obrazovana osoba?! Kija je zaboravila da je Teodorinog brata oznacila kao pedofila!