Kkevin Spejsi
Profimedia
Kkevin Spejsi

Profimedia

Kkevin Spejsi, Foto: Profimedia

On je odlučio da o svojoj seksualnoj orijentaciji progovori nakon što je optužen da je pokušao da zavede četrnaestogodišnjaka.

Entoni Rep, zvezda filma "Star Trek: Discovery" u nedelju je tvitovao da ga je Spejsi uzeo u naručje i spustio u krevet, kada je imao samo 14 godina.

- Gajim duboko divljenje i poštovanje prema Entoniju Repu kao glumcu. Užasnut sam što čujem ovu priču - rekao je Spejsi i dodao:

- Iskreno se ne sećam tog susreta... Ali ako sam se ponašao, kako je on to opisao, dugujem mu najiskrenije izvinjenje, za ono što bih samo mogao objasniti time da sam bio pijan.

 

 

From a photo shoot during our junket.

A post shared by Anthony Rapp (@albinokid1026) on Sep 12, 2017 at 2:39pm PDT

 

Glumac kaže da ga je ta situacija ohrabrila da progovori i o drugim stvarima o njegovom životu.

- Kao što meni najbliži znaju, imao sam veze i sa muškarcima i sa ženama. Voleo sam i imao romantične susrete sa muškarcima tokom celog života i sada biram da živim kao gej muškarac - priznao je.

Rep, koji sada ima 46 godina, optužio je Spejsija da je pokušao da ga zavede na jednoj žurci 1986. godine.

- Podigao me je kao što mladoženja uzima mladu u naručje. Ali ja se u početku nisam bunio, jer sam bio zbunjen. A onda je legao preko mene - rekao je Rep za "Buzzfeed".

- Pokušao je da me zavede. Ne znam da li bih mogao da to tako nazovem, ali sam bio svestan da je pokušao da me zavede u seksualnom smislu.

Rep, koji kaže da nikad nije prijavio Spejsija, kaže da ga je skandal sa producentom Harvijem Vajnstinom ohrabrio da progovori o tome.

Pročitajte i:

 

 

Komentari (1)

momazver

30.10.2017 19:51

Hahahaha...*American beauty*...na delu!