Kojić umešao prste u vanbračne razmirice
Alo!
Kojić umešao prste u vanbračne razmirice

Alo!

Kojić umešao prste u vanbračne razmirice, Foto: Alo!

Sada, nakon dve godine, Igor Kojić rešio je da se pobuni i direktno udari na bivšeg partnera svoje supruge. Kebin sin rešio je da bude muškarac koji će da se bori za Severinu i njenog sina, pa se zato oglasio na društvenoj mreži. Ali umesto odgovora koji je očekivao, virtuelni prijatelji su ga ismevali.

- Koji je regularan način dobijanja pasoša za maloletno dete u Srbiji? - pitao je Igor na Instagramu, uz odgovarajuću fotografiju, a aludirajući na to što je Milan, navodno bez potpisa njegove supruge, izvadio pasoš za njihovog sina Aleksandra.

- Pa da li je realno da pitaš na Instagramu kad na Guglu imaš apsolutno sve? - glasio je jedan od komentara uz poruku da će ova njegova prepiska dospeti u javnost, na šta je Igor odgovorio da mu je to bio i cilj.

Iako Kojić nije otkrio za koga mu je potreban pasoš, svima je bilo jasno da je na umu imao Aleksandra, kojeg voli kao svoje dete, iako su mu mnogi prijatelji poručili da se ne meša u odnos između roditelja i deteta. Njemu to nije bilo dovoljno, pa je čitavu noć proveo na internetu raspravljajući o sudstvu u našoj zemlji.

Kako se pisalo, pasoš je izvađen u PU Pančevo 2013. godine, a u hrvatskoj policiji su rekli da kod njih fotografija malog Aleksandra „nikako ne bi prošla“, jer se ne vidi vrh detetove glave. Severinin portparol je rekao tada kako je ona potpisala saglasnost za državljanstvo njihovog deteta, kao i za prijavu boravka kada bi bila u Beogradu, ali za pasoš nikada. Sa druge strane, Milanovi agenti za medije potvrdili su da je Popović imao saglasnost. Šta je od svega toga istina i da li im smeta što se Kebin mali meša u celu priču, pokušali smo da čujemo od Severine i Milana, ali do zaključenja ovog broja oni nam se nisu javili na telefon.

Komentari (1)

sanjica_bre

06.05.2016 10:00

Nevaspitani Kojicu,zasto guras nos,gde ti nije mesto,ostavi oca i sina da zive zivot,a ti sebi pravi dete,pa odlucuj o njegovoj sudbini!!! Milan je za tebe gospodin!!!