Katarina Radivojević
E-Stock Kobra
Katarina Radivojević

E-Stock Kobra

Katarina Radivojević, Foto: E-Stock Kobra

Junakinja brojnih filmova i serija ovih dana obrela se na Borskom jezeru, gde je bila specijalna gošća na reviji modne kreatorke Suzane Perić „Most Wanted“, što je naziv koji Katarini odlično pristaje, s obzirom na to da važi za jednu od najatraktivnijih glumica na našim prostorima.

Katarina Radivojević

E-Stock Kobra

Katarina Radivojević, Foto: E-Stock Kobra

Naš paparaco snimio ju je dok je sedela sama na terasi Hotela „Jezero“, a izgleda da joj samoća nije prijala. Lepa brineta nije delovala baš zadovoljno dok je gledala u svoj telefon i ispijala kafe jednu za drugom... Ni sunčani dan ni prirodne lepote oko nje nisu mogle da je razvedre, sve dok se nije pojavio njegovo veličanstvo... Muškarac. Mladić, čiji identitet nismo uspeli da saznamo, prišao je Katarini i seo za njen sto, a na njenom licu odmah se pojavio osmeh, koji je tu ostao i narednih pola sata.

Katarina Radivojević

E-Stock Kobra

Katarina Radivojević, Foto: E-Stock Kobra

Ne znamo o čemu su njih dvoje ćaskali, ali videlo se da je junakinji „Zone Zamfirove“ ovaj susret prijao, pa je posle razgovora ustala nasmejana, što joj je očigledno dalo elan da se pripremi za reviju Perićeve, na kojoj je ponela modele „namenjene urbanoj ženi koja ima potrebu da izrazi svoju slobodu i nezavisnost“, što je opis koji svakako odgovara imidžu koji Katarina gaji. 

- Ona je uvek svoja i jedinstvena, uvek zna šta hoće i može, spremna za nastupajuće leto, bilo da ga provodi na vrelom asfaltu ili na nekoj egzotičnoj mondenskoj destinaciji - piše u katalogu koji opisuje Suzanine kreacije, a izgleda, i Katarininu ličnost.
Možda baš ovim kvalitetima glumica privlači obožavaoce, samo moramo primetiti da joj društvo pristaje bolje od samoće!

Komentari (2)

milomir.dv

16.04.2018 14:15

Niste nas obavestili ko joj je umro _

Ja

16.04.2018 14:18

Pa ona nije u Americi!? zaboga, pa nju ova sredina "ne razume"..