Katarina Grujić
Printscreen
Katarina Grujić

Printscreen

Katarina Grujić, Foto: Printscreen

Međutim, pevačica jedan njegov potez nije mogla da zadrži samo za sebe. Katarina uživa u romansi sa crnogorskim biznismenom Kostom, a sada se pratiocima na Instagramu pohvalila gestom koji joj je priredio izabranik srca.

Naime, Kosta je istetovirao Katarinino ime na ruci, što je nju ostavilo bez teksta.

 

- U razdoblju od rođenja do smrti, najvažnije je da nađeš nekog svog, kome mozeš otvoriti dušu. Iskazati mu svoja osećanja, bez ikakvog straha da ćeš biti pogrešno shvaćen. S kim ćes zajedno koračati i kroz najveće probleme. Nekoga, kome ćes čak i nesavršen - biti najbolji. Na koga možeš računati i dok toneš i dok letiš. Uostalom, nije poenta postati milioner, iskopati gusarsko blago, osvojiti svet. Poenta je naći srodnu dušu - napisala je pevačica uz fotografiju.

Komentari (5)

nedjo

21.11.2017 12:57

sunce ti,da li je moguće? izveštavajte nas dalje o ovom dogadjaju!

alex

21.11.2017 13:53

Interesantna mlada dama ova Katarina svako malo eto je sa ovakvim porukama o srodnoj dusi, ljubavi najvecoj koju ceo zivot ceka kako joj nije vise blam da ovo radi?

stena

21.11.2017 16:37

niste napisali da li pripada skaljarskom il kavackom klanu...gde ima crnogorac biznismen a da nije krimos...dodje u bg da se siri...sve ih proterati i staviti zid na granici sa crnom gorom

oki

21.11.2017 16:38

eeeee ovaj je teška inteligencija....bravo majstore....pokaži kako se to radi... kukala ti majka

ciancarlocianini

21.11.2017 23:52

Koliko si i cime platila jadna da ti napisu ovaj epitaf.