Katarina Radivojević
Mitar Mitrović
Katarina Radivojević

Mitar Mitrović

Katarina Radivojević, Foto: Mitar Mitrović

KATARINA RADIVOJEVIĆ

Ocena 5

Apsolutna pobednica ove nedelje je glumica Katarina Radivojević! Od njenog stajlinga zaista zastaje dah! Crveni kombinezon odlično je istakao njenu vitku figuru, a krzno je dalo ovoj kombinaciji posebnu notu glamura. Crne salonke su logičan izbor, a Katarinina frizura, kao i uvek, bila je besprekorna. Oduševljeni smo!

Ilda Šaulić

Rajko Ristić

Ilda Šaulić, Foto: Rajko Ristić

ILDA ŠAULIĆ

Ocena 4

Ilda se nedavno porodila drugi put, a majčinski sjaj naprosto izbija iz nje. Ovo je jedna vrlo moderna i smela kombinacija u kojoj je Ilda odlično izgledala. Upečatljiv duks sa detaljima od krzna i ležerna suknja odlično su se uklopili uz roze kaput koji je ove sezone veoma popularan. Mini-torbica je odličan asesoar, kao i crne čizme do kolena.

Ana Kokić

Rajko Ristić

Ana Kokić, Foto: Rajko Ristić

ANA KOKIĆ

Ocena 3

Ovakva odela su moderna i mogu da izgledaju veoma elegantno i šik, ali Ani nekako to nije pošlo za rukom. Pantalone bi trebalo da budu dosta šire, a dekolte diskretniji. Malo čipkice koja viri i naglašava seksepil uvek je poželjno, ali Ani za to fali još jedno zakopčano dugme na sakou. Asesoari su potpuno OK, kao i moderna zalizana frizura.

Ljupka  Stević

Rajko Ristić

Ljupka Stević, Foto: Rajko Ristić

LJUPKA STEVIĆ

Ocena 2

Iako je bila mnooogo umerenija od koleginice Dušice, ni Ljupka se baš nije proslavila stajlingom. Štras na haljini je prejak, čarape potpuni višak, a čizme kao i kod Dušice, ne izgledaju baš najbolje. Što se kose i šminke tiče, nemamo nikakvih zamerki.

Dušica Grabović

Rajko Ristić

Dušica Grabović, Foto: Rajko Ristić

DUŠICA GRABOVIĆ

Ocena 1

Iako se moda devedesetih ove sezone vratila na velika vrata, neki trendovi iz prošlosti treba da ostanu zauvek sahranjeni. Ekstremno tamna olovka oko usta koju nosi pevačica Dušica Grabović izgleda katastrofalno, ali to je samo početak njenog modnog fijaska. Na koju god stranu pogledate - doživite ŠOK, od ultrakratke zelene haljine sa previše pertlica, preko mrežastih čarapa, do čizama i torbe koje izgledaju veoma jeftino i nekvalitetno. Ovaj stajling nema svetlu tačku.

Komentari (5)

stevan

21.11.2016 11:46

samo da mi je znati koja budala, ovo ocenjuje ,.

петар

21.11.2016 14:26

друга жене одозго, шаулић...само да је дебело платила може да добије више од нуле. за Катарину се слажем, Кокићка је ипак певаљка па је такав стајлинг и пожељан. последња несрећница није ни требала да се нађе у овом оцењивању јер ипак постоји неко дно па оцењивати га даје том дну право постојања. И девојка која је добила двојку...кец ко врата. катарина најбоља па кокићка, девојка у сивој хаљини кец а преостале две несрећнице дно

ceca

21.11.2016 23:06

Pise Ilda se porodila drugi put !! Ko gresi pola mu se prasta.

sss

21.11.2016 23:11

Potpetice visoke pa jedinica tj dvojka.Zasto se prave i takve cizme,zasto ti inz.ne konstatuju ovog smesnog ocenjivaca...

sss

21.11.2016 23:11

Potpetice visoke pa jedinica tj dvojka.Zasto se prave i takve cizme,zasto ti inz.ne konstatuju ovog smesnog ocenjivaca...