Jelena Karleuša
Alo!/Rajko Ristić
Jelena Karleuša

Alo!/Rajko Ristić

Jelena Karleuša, Foto: Rajko Ristić

Samo nekoliko sati nakon što je na svom zvaničnom „jutjub” kanalu objavila demo-verziju pesme „Izabrane pevaljke”, u kojoj proziva koleginice, koje nakon žestokog seksa ne mogu ni da sede, Jelena Karleuša je rešila da spusti loptu. I to na mestu gde je sve i započela.

Naime, pop pevačica juče nije bila raspoložena da odgovori na novinarska pitanja, ali je umesto toga objašnjenje ponudila na društvenim mrežama.

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 29, 2017 at 3:09am PDT

 
Tako je nekoliko sati nakon što je objavila demo-verziju pesme „Izabrane pevaljke” objasnila da ta pesma nikada neće ugledati svetlost dana i da je na njenom zvaničnom „jutjub” kanalu završila samo zato što je nekako procurila na internet. Kako i gde, osim na njenom kanalu, nije objasnila, ali je požurila da se opere, tim pre što se u pesmi na uvredljiv način obraća koleginicama, koje naziva „pevaljkama”.

Birtašević: To je fejk!

I Zoran Birtašević, pevačicin menadžer, oglasio se na Tviteru i negirao autentičnost snimka:

- Fejk demo koji kruži netom nema veze sa finalnom verzijom pesme koja je trebalo da bude realizovana. Ni tekst ni muzika. Ne učestvujte u toj gluposti - napisao je on.

 - Ovo je samo demo-verzija iz 2015. koja je nekako procurila u javnost i nema nikakve veze sa finalnom, ni aranžman, ni muzika, ni tekst. Finalna verzija, odnosno ova pesma, nikada neće biti objavljena zbog svađe Sajsi MC i Karleuše. Ovo je samo demo-verzija, a u njima se svašta isprobava, peva, pušta - stoji u objašnjenju objavljenom na zvaničnom kanalu pop pevačice, koji je odskora i jedini na kojem se, zbog autorskih prava, objavljuju zaštićeni video i audio sadržaji sa Jelenom Karleušom.

Podsetimo, Karleuša je pre četiri dana objavila demo-verziju pesme „Izabrane pevaljke”, a tek nakon što je provokativni tekst podigao prašinu, pevačica je objasnila o čemu se radi. Pre toga, javnost je bila u nedoumici na koje koleginice JK misli dok peva: „Izabrane pevaljke, radimo vam redaljke, i ako vas izje*emo, ne smete da sednete”.  

 

Komentari (7)

WYW

04.08.2017 16:22

Hvala Bogu da se pere od svoje autobiografije i citanja komentara na njen racun.Vratilo joj se kao bumerang.Mislila je da imamo kratko pamcenje o njenim redaljkama i sramnom prljavom vesu,a nasla druge da proziva.Dovoljna je samo bruka sa Karicem i Candom,a tek sa starkeljama.I ona proziva Cecu.Za nju je institucija,kao i ulicni sviraci i mladi pevaci Granda.

NUT

04.08.2017 18:42

Kao i obicno kada pretera i izleti nesto sto ne treba ona pokusa zamazati ljudima oci, i sakriti istinu, e tako i za text ove pesme, kad je shvatila da se sama opisala u njoj sad ce probati nekog drugog okriviti ili nesto slicno. ona je sve ono kakva zena ne treba da bude, nadam se da ce Dusko da je se sto pre otarasi

Ja

05.08.2017 10:20

Jelena , moj naklon do poda zato sto si covek, a to je najbitnije! Estrado stidi se!

Loki

05.08.2017 10:55

Zabole Jelenu uvo za pevaljke.Ona ih ionako ne gotivi (ne sve) i uvek javno iznosi svoje misljenje.Problem je sto je doslo njenih pet minuta, obara sve rekorde po pregledima, na nastupima itd.E, to se ne prasta, srpska posla!

Dane

05.08.2017 14:29

@Loki - A ti sto se sa Loki potpisa ne salis se ili nisi bazdaren...hahaha ko nju gleda ne zna se jeli vece spadalo estetski ili gore narice

Marko NBG

05.08.2017 11:34

A što bi se neka od "koleginica" uvredila ili ne daj Bože postidela.Šta je sporno i ako posle seksa ne mogu ni da sede?Imale su žestok i dobar seks?Je l' "Diva" ljubomorna?

Eh

05.08.2017 13:28

Kako je ruzno kada zena sa tako lepom visinom udeblja noge. Mnogo joj je lepse bilo dok su bile tanje. Bila je bomba,noge kilometarske...sada samo dva balvancica ravna.