Ne izlazi  iz trikoa
instagram
Ne izlazi  iz trikoa

instagram

Ne izlazi iz trikoa, Foto: instagram

Istini za volju, samoproklamovana diva se potrudila da ponovljeni autfit modifikuje asesoarom, međutim, stari kombinezon već je poznat javnosti, te joj svojevrsna transformacija ovog puta nije pošla za rukom.

Naime, Jelena je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa poslednjeg nastupa, na kojem se pojavila u brendiranom kombinezonu, koji otkriva sve ženske atribute. Ipak, ova neobična i po mišljenju mnogih degutantna kreacija nije izazvala toliku pažnju koliko je zbunila Karleušine pratioce, koji su je već nekoliko puta videli u istom izdanju.

Jelena Karleuša

instagram

Jelena Karleuša, Foto: instagram

Kako je Jelena poznata kao estradna ličnost koja se besomučno hvali svojim novim brendiranim komadima, ističući da oblači samo najskuplje komade iz poslednjih kolekcija svetskih dizajnera, nejasno je zbog čega se toliko vezala za jedan kombinezon. Karleuša je jednodelni komad prvi put nosila na jednom nastupu pre više od pet meseci, nakon čega se u istom izdanju pojavila u emisiji „Zvezde Granda“. Pre dva meseca JK je ponovo izabrala istu toaletu za nastup, ali je ukrasila kaiševima i resama, pa je time unela novinu u stari stajling. Prilikom poslednjeg pojavljivanja, promenila je kaiševe, ali ne i kombinezon, te je više nego očito da je repeticija postala prečesta sa samoprozvanu divu koja se hvali autentičnošću i inovativnošću.

Ne skida omiljenu garderobu: Jelena Karleuša

instagram

Ne skida omiljenu garderobu: Jelena Karleuša, Foto: instagram

Da je JK rekla pa porekla, sada je jasno, međutim, ostaje nedoumica da li se jednostavno previše vezala za ovaj odevni komad ili je došlo vreme da obnovi garderober.

Jelena  Karleuša

instagram

Jelena Karleuša, Foto: instagram

Komentari (9)

gistro

03.05.2016 20:11

Bjlak bljak bljak ...

Daca

03.05.2016 20:35

Meni je to glupo da se jedna stvar nosi samo jednom.

Goran

03.05.2016 21:09

Ova e što je mnogo ostarela i poružnela već se ugojila ko svinja, ali dobro četrdeset joj je godina

tina

03.05.2016 23:25

@Goran - Eh pretera ga ti..nije se toliko udebljala a ni poruznela. Par kilograma vise nego pre. Lice odrzava i sredjuje. E sad svi se menjamo, niko ne ostaje do smrti isti.

ta

04.05.2016 10:57

@Goran - Ti si sigurno gej kad ovako pricas i lupetas.. Ti mislis da bi trebala vecno biti mlada ili sta? Bolje da ima za sta da se uhvati , prezgodna je... i za njene godine izgleda bolje od neke dvadesetogodisnjakinje realno... Zato kapak!

tamara

04.05.2016 09:39

To su dva kombinezona ako niste primetili....

slavica

04.05.2016 11:23

Ala je ova ružna

Kodar

05.05.2016 17:07

Koliko ljubomore, zavisti i isfrustiranosti u jednom tekstu!!! Nije samoprozvana diva, vec su je fanovi tako prozvali! Veoma neprofesionalno od vas kvazi novinara

ana

06.05.2016 11:05

karleusa snima pepepljugu. Mu smo Pepepljuga ona zla maceha koja se nad Peppeljugom iživljava a tu su i dve sestre nijednoj noga nece stati u cipelicu.