Jelena Karleuša
Alo!/Dejan Briza
Jelena Karleuša

Alo!/Dejan Briza

Jelena Karleuša, Foto: Alo!/Dejan Briza

Karleuša je za „Alo!“ otkrila šta publika može da očekuje na ovom koncertu, ali se osvrnula i na koleginice s kojima nije u dobrim odnosima, a koje su takođe zakazale nastup u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji.

Nika je konačno pobedila u tucanju jajima!

Budući da Jelena svakog Uskrsa na Instagram postavlja video porodičnog tucanja jajima u kome je njena ćerka Nika sve do ove godine gubila, što je bilo zabavno svim članovima porodice Tošić i pevačicinim fanovima, Karleuša je za „Alo!“ dala komentar na ovu zanimljivu situaciju. - Nikica je konačno pobedila u kucanju jajima, a i bilo je za očekivati jer njeno ime označava boginju pobede. Ona je moja velika pobednica - rekla je Karleuša.

 

- Prošlo je vreme kada pevačica samo stoji, a u pozadini se čuju šatorska muzika i gruvanje tarabuka, dok ona peva držeći prst u uvu. Za razliku od nekih koji na ovaj posao gledaju kao na tezgu, Dara je shvatila da publika pored dobrog pevanja zahteva i kompletan scenski ugođaj. Drago mi je što je odlučila da napravi veliki koncert jer mislim da je to ogroman korak napred za domaći šou-biznis - rekla je Jelena, a zatim je otkrila da je morala da promeni svoj poslovni raspored kako bi pružila podršku koleginici.

- Čast mi je što ću biti gost na spektaklu godine naše velike zvezde Dare Bubamare i vrlo sam uzbuđena zbog toga. Sa zadovoljstvom sam otkazala nastup zbog njenog koncerta, i opet bih to uradila! Od zarade mi više znači da beogradska publika doživi da vidi dve domaće pevačice koje stoje rame uz rame, makar na tri minuta. To se kod nas ne viđa često - rekla je Karleuša, a zatim je otkrila i koji je savet dala Dari.

Jelena Karleuša i Dara Bubamara

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Dara Bubamara, Foto: Screenshoot Instagram

- Zajedno ćemo napraviti šou za pamćenje a radi se o muzičkom i vizuelnom nastupu, koji će zaista izgledati svetski. Budući da sam i sama nastupala u „Areni“, savetovala sam Daru da obrati pažnju na troškove, koliko je to, naravno, moguće. Ipak, smatram da bez ogromnih ulaganja nema dobrog koncerta - istakla je Karleuša, a zatim je ispričala kako će izgledati njen doprinos ovom koncertu.

- Kod Dare ću pevati svoju omiljenu, a njenu pesmu za koju smatram da je najbolja, ali ne mogu vam otkriti o kojoj numeri je reč. Vrlo kratko ću izvesti i neku svoju pesmu, jer će to biti pre svega Darin šou - rekla je Jelena i dodala:
- Milo mi je što Dara sprema koncert na pravi način. Mnogo vežba i muči se, ali sve će joj se to isplatiti - zaključila je JK.