Jelena Karleuša
Milan Ilić
Razočarala  doktorku: Jelena  Karleuša

Zoran Ilić

Jelena Karleuša, Foto: Zoran Ilić

Iako je Mira godinama podrugljivo imitirala Jelenu, crnokosa pevačica je odlučila da plavokosu koleginicu javno proglasi najvećom zvezdom na Balkanu. Karleuša se pozitivno iznenadila kada je čula za taj kompliment, pa je odlučila da Miri uputi reči podrške i da tako zauvek zakopaju ratne sekire.

Srbija se prema meni ophodi kao loša majka!

Jelena je odlučila da se još jednom osvrne na svoj (ne)odlazak na „Evrosong“.

- Sve dok je na čelu RTS-a postojeći establišment, ja nemam šansu da predstavljam Srbiju. Oni imaju politiku da više vole da na „Evrosonog” pošalju neku apsolutno nepoznatu osobu, koju niko ne poznaje ni u njenom ulazu, nego afirmisanu zvezdu. Po tom šablonu ja otpadam. Oni vole one koji nemaju uspeh ni u krugu svoje šire familije, a meni ne treba „Evrosong” da bih se promovisala, ja prolazim bilo gde da se pojavim, od Amerike do Turske. Srbija je uvek bila poznata kao maćeha onima koji su drugačiji i koji vrede, tako da se ja trudim da me moja zemlja jednog dana zavoli, a ne da bude loša majka prema meni - rekla je Jelena.

- Verovatno mi se nešto loše sprema kada je Mira rekla da sam „zvezdetina” - sa osmehom je rekla Jelena, a zatim objasnila zašto, po njenom mišljenju, Mirina karijera stagnira.

- Mira je jedan veliki pevač! Ona je godinama bila u senci, a ja se nadam da će joj emisija „Tvoje lice zvuči poznato” pomoći da se na velika vrata vrati na scenu i konačno zauzme mesto koje joj pripada. Smatram da, za razliku od nekih koji bez pokrića zauzimaju estradni prostor, jedan pevač kao što je Mira mora da ima svoju poziciju - rekla je Karleuša i dodala:

- Ona je uvek bila manje ambiciozna, stalno je bila u senci nekih svojih „drugarica”, sad se te senke oslobodila i konačno ćemo videti Miru u punom sjaju - zaključila je Jelena, aludirajući na prijateljstvo Mire Škorić sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koje se bez objašnjenja naprasno prekinulo.

 

Podsećamo, Mira je dok se družila sa Cecom redovno imitirala Karleušu, pa ju je prozivala da je „luda Nasta”, koja ne poznaje padeže.

Mira i Ceca su bile velike prijateljice više od dvadeset godina. U medijima se spekulisalo da je Škorićeva prekinula kontakt sa Cecom jer nije mogla da joj oprosti neke poslovne odluke i druženje sa prijateljima koji Škorićevoj nisu odgovarali.

Takođe, Mira je Ceci navodno zamerila i to što je nikada nije pozvala da gostuje na nekoj njenoj turneji, dok je ona bila spremna da uradi sve za nju.

Da li će Mira Škorić sa Jelenom Karleušom postati najbolja drugarica kao što je nekada bila sa Svetlanom Cecom Ražnatovć, ostaje da vidimo.

Tijana Dapćević treba da me imitira

Karleuša je otkrila i da redovno prati emisiju „Tvoje lice zvuči poznato” i da se nada da će uskoro i nju neko imitirati.

- Po konstituciji, visini i kosi, mislim da bi me najbolje imitirala Tijana Dapčević. Svakako mislim da bi bilo bolje da me imitira žensko nego muško. Mada, i da me muškarac imitira, ne bih imala ništa protiv - zaključila je pevačica.

 

Pročitajte još:

Komentari (7)

Leo

12.10.2017 15:54

Prekinuto prijateljstvo odavno,pa od procvata nazalost nista.Ti JK cuti i uzmi Miru da te nauci da peva.Toliko si opsednuta Cecom,da ces puci,ali njen uspeh NIKADA neces dostici.Nazalost,i Mira je pokazala svoje pravo lice.Ljubomora skrivena sad se obznanila javno.

mima

12.10.2017 17:10

@Leo - mozes misliti...nek si joj rekao...

dr

12.10.2017 18:05

@Leo - Jeca je u pravu,dobro se resila te osobe i ima devojcicu za primer,studentkinju medicine sa svim desetkama.w

Amater

12.10.2017 16:52

OBE STE SE RASCVETALE A CECA JE ZA VAS IKONA U SVEMU.

Al

12.10.2017 18:40

Realno Mira je extra pevacica,brzo ce se vratiti na vrh, gde i pripada.

miki

13.10.2017 00:19

@Al - A jel Ceca kriva što Mira već 20 godina nema hit ????? A Mira je ovim sama sebi pljunula u usta, jer upravo je ona ta koja je najviše pljuvala i vređala tu istu Karleušu koju sada hvali !

Cecilija

12.10.2017 22:11

Kakva dvolicnost!!!