Kristina Kija Kockar
Youtube printscreen
Kristina Kija Kockar

Youtube printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Youtube printscreen

Ovim povodom ekipa "Telegrafa" je pozvala Stefana koji kaže da ništa od toga nema veze sa istinom.

- Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na "ćao-ćao". Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu - kaže Stefan.

Karića su pitali i za majice sa likom Pabla Eskobara koje Kija nosi u "Zadruzi", a koje joj je navodno upravo on poslao:

- Ne znam koje majice su u pitanju, niti znam kako se to šalje, niti gde se šalje. To nema veze sa mnom!

 

 

❤️?

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀??? ?????? (@karic_stefan) on Jan 8, 2018 at 5:40am PST

 

Na konstataciju da i on nosi te majice, kaže sledeće:

- Pa ja volim Pabla Eskobara. (smeh) Muškarac sam, gotovim te priče, ali nemam nikakve veze sa tim što i ona nosi to. Svašta, ja ću da šaljem Pablo Eskobar majice...

Karića smo pitali i za to što je Đomla Panamera rekao kako mu je upravo Stefanov otac lično rekao da je Kija kod njega spavala dva dana, u kući na Zvezdari. Međutim, Stefan kaže da njegov otac ne govori istinu.

 

 

❄️☃️??

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀??? ?????? (@karic_stefan) on Mar 2, 2018 at 10:02am PST

 

- Ma daj, molim te! Kakav Đomla Panamera?! Sramota me je, stvarno. Ja nisam u toj priči. To je izmišljena priča da bi bio u centru interesovanja. I moj otac... Čovek me je blokirao na Instagramu jer lupeta neke stvari. Sramota me je stvarno da pričam o tome... Piše neke stvari da bi se smejali ljudi, ne da bi on mene uvredio - završava Stefan.

 

?❤️?????? @nastasijapopovic

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀??? ?????? (@karic_stefan) on Mar 5, 2018 at 6:47am PST

 

Na snimku njega i njegove devojke, u pozadini možete čuti glas Kije Kockar, koji dolazi sa tv-a.

Komentari (10)

Ana

06.03.2018 15:13

Kakve to budale i prodane duse uvodite u Zadrugu? Ko je taj Djomilo? Anabelin potrcko koga je dobro naucila kako ce da laze i blati Kiju. Izmislila je bas Stefana Karica (koga je zarko zelela za svoju Lunicu) da ocajnicki napada Kristinu. Nema vise sta da izmisli, toliko je lazi iznela da je sve istrosila. Sta ce sad da kaze kad je videla komentar Stefanov koji je dao ekipi Telegrafa? Anabela je sad vec ocajnica koja je pocela da gubi zivce. Zao mi je i nje i Lune. One su ozbiljni pacijenti.

Ana

06.03.2018 16:53

@Ana - Tacno!Izgubila zivce skroz,poludila.Ostalo jos da uvede Gagija da jebio s Kijom.Kontraefekat-Kija moze i pobediti a one su davno sve izgubile!

Rada

06.03.2018 15:21

Sram te bilo Anabela. Nagovaras ljude sta da pricaju i rade u Zadruzi. Za to bi trebala da odgovaras. Izmisljotinama blatis Kristinu, njenu porodicu a i ceo Zrenjanin. Ko si ti bednice zenska? Nabedjena pevacica za koju mnogi nisu ni culi do picetka Zadruge. Nemoralna zeno, podrzavas cerku u svaleraciji po uzoru na tebe. Odvojila si coveka od trudne zene. Ali on nije glup, vratice se svojoj zeni i sinu. Luna je bezlicna, glupava i nezanimljiva. Cak i jako iritantna ljubavnica.Nauci je da cita.

Mika

06.03.2018 15:27

Anabelina namestaljka propala. Ubacenog agenta Anabelinog Djomlu kazniti zbog prenosenja vesti iz vanjskog sveta.

Pesadinac

06.03.2018 17:03

Hahhaa Anabela, jos jedan pokusaj ti je propao! Zeno, sto ti treba da se toliko brukas, eej, pa da je neko pametan, da te tuzi, pa sve ove pare sto im se nadate, da odu na placanje sopstvenih gluposti.

NISI TI PESADINAC

06.03.2018 20:42

@Pesadinac - nego pozadinac.

Nemanja

06.03.2018 18:04

Bre, bre, otac smišlja laži da od sina napravi svalera. Ćale klasični krele svingeraj čisti. Anabela propao ti plan opet.

Maki

06.03.2018 19:21

I ko je sve bio sa Kijom? Hamit ili Gazmend? Djogajevi se ne šale, hitno im treba lova! Puko biznis sa otvaračicama usta!

Ceda

06.03.2018 20:52

Kristina treba da pibedi. Naj interesantnija je, naj bolji igrac i zasluzuje pobedu. Ne misli neko valjda da ono zlo od ljubavnice, moze da pibedi? Taman posla, pa to bi bilo jasno da je namesteno. Bila bi pobuna u celoj Srbiji. Nikad nije narod toliko ucestvovao a i nikad nije vise bio ocajan zbog favorizovanja Lune i podmuklih radnji od strane Anabele.

Nemanja

07.03.2018 00:24

Ma ko je i poverovao u tu pricu sa majicama, naravno niko. Ovaj bimba opet protura laži o sebi da bi posle kao on nesto demantovao. Jebe ga nanogica ušao bi i on u Zadrugu.Poznaje i Lunu.