Kristina Kaplanović
Fejsbuk
Kristina Kaplanović

Fejsbuk

Kristina Kaplanović, Foto: Fejsbuk

- Pošto je Kristina ranjena u glavu, njeno stanje bilo je toliko teško da su lekari Hitne pomoći morali da je reanimiraju na licu mesta i da je održavaju u životu do prijema u bolnicu. Oni su bukvalno u poslednjem trenutku stigli u Urgentni centar, gde je Kristina odmah prikačena na aparate, koji je i sada održavaju u životu - kaže za „Alo!” izvor blizak istrazi.

Istovremeno sa borbom lekara za život te devojke, inspektori beogradske policije intenzivno tragaju za razbojnikom koji ju je ranio. Do sada su izjave o tom slučaju već dale njene kolege, zaposlene u toj NIS-ovoj pumpi, na Mokroluškom brdu, gde se tragedija dogodila.

Pumpa u kojoj se desio brutalni napad pljačkaša

Dobrivoje Katanić

Pumpa u kojoj se desio brutalni napad pljačkaša, Foto: Dobrivoje Katanić

- Njene kolege su do detalja opisale napadača. Skrenule su posebnu pažnju na njegov akcenat, kao i na fizički opis. Inspektori su pregledali i snimke bezbednosnih kamera sa te pumpe od te večeri, ali i prethodnih dana, kako bi se utvrdilo da li je razbojnik i ranije dolazio na pumpu i pratio ponašanje zaposlenih - priča sagovornik „Alo!”.

Prema njegovim rečima, policija je nakon prikupljenih neophodnih informacija počela da češlja teren.

U Vilovu se mole za Kristinu

- Kristinin otac Stanislav je teško bolestan i pitanje je kako će izaći iz svega ovoga. Da li će pregurati - pričaju poznanici porodice Kaplanović.

Meštani su u šoku i kaži da je Kristina uvek bila izuzetno vedro i dobro dete.

- Ona je radila da bi mogla da se školuje. Nije čekala da joj novac padne s neba. Revoltirani smo i besni jer je neki lezilebović, zbog šake novca, bez razmišljanja povukao oroz. Mi se molimo da ona preživi i nadamo se da će taj monstrum dobiti najtežu moguću kaznu - kažu meštani sela u kojem živi porodica Kaplanović.

- Do sada su saslušani meštani koji žive u blizini pumpe da bi se utvrdilo da li im je napadač, koji je ranio devojku pri pokušaju pljačke, poznat. Već postoje indicije da je samo pitanje trenutka kada će osumnjičeni biti pronađen i uhapšen. Na osnovu svih tragova, ali i operativnih saznanja, veruje se da istraga ide u dobrom pravcu, odnosno da su na tragu osumnjičenog. Daljom istragom biće utvrđeno da li je razbojnik namerno pucao Kristini u glavu ili je u pitanju, kako se pretpostavlja, splet nesrećnih okolnosti - navodi naš izvor.

Kako saznajemo, Kristina je pre šest meseci iz rodne Nove Varoši došla u Beograd da studira. Ona se smestila kod tetke u Vinči i zaposlila u NIS-u kao kasirka. U međuvremenu, upoznala je dečka I. D., koji takođe radi u toj firmi. Rodila se velika ljubav. Kristinini poznanici rekli su nam da je njen dečko posle velike tragedije u veoma lošem stanju i da svakodnevno odlazi u Urgentni centar da se raspita o stanju svoje devojke.

- Njemu je pozlilo kada je saznao da mu je devojka ranjena. Od tog trenutka ne spava od brige za njom i konstatno je na vezi sa bolnicom i inspektorima - rekla nam je jedna od Kristininih poznanica.

Nesrećna devojka ranjena je pre tri dana prilikom pokušaja pljačke pumpe. Razbojnik je izašao iz šumice koja se nalazi iza pumpe, uperio pištolj u nju i dvojicu njenih kolega. Bili su na pauzi i stajali su ispred vrata objekta.

Pljačkaš im je naredio: „Uđite svi unutra, da mi date pare!” Potom je uperio pištolj u njih i gurnuo jednog od radnika. Baš u tom trenutku, njegov repetirani pištolj iznenada je opalio i Kristinu pogodio direktno u glavu.

Komentari (7)

Teramaja

28.05.2017 10:16

Kakav splet nesrećnih okolnosti. Čovek je imao otkočen pištolj sa metcima. Znači da je bio spreman da ubije. Takvom čoveku nije mrsto na ulici. Nesretna devojka. Želim joj svaku sreću i da iz ovoga izađe bez posledica. Užas.

L

28.05.2017 15:17

@Teramaja - Draga Majo, sve se slazem sa tobom sto si rekla ali gde napisa ovo sa METCIMA aman, vide li ti ikakve skole u zivotu crna Teramajo...

Kolporter

28.05.2017 13:54

Pod mač bato,i to mu je blaga kazna za ovakvo dete koje je radilo za neku siću,da ne bi možda bilo roditeljima na grbači ili da zaradi za letovanje. A onda dođe kr***en narkomanski,koga policija sigurno poznaje,od ranije i ........šta dalje reći!!?

Dragan

28.05.2017 15:05

Čudno da kamere snimile, policija ne može da otkrije?Pre desetak dana kamere snime tri devojke kako pljačkaju ženu u kafiće(1200 eura) i nisu indetifikovane?Čudne stvari?

milos

29.05.2017 21:05

nabio bi ga na razanj kao murat bajazita

milos

29.05.2017 21:06

amin za tako lepu devojku

Oko za oko

30.05.2017 07:50

Šteta što nema smrtne kazne,ili da imamo zakon o slobodnom posedovanju i nošenju oružja za ličnu zaštitu,pa da vidimo dali bi neko smeo iz šume da izadje tek tako,bar bi jedan od njih troje uperio pištolj u kr***na nastalog od zlog oca i još gore majke,koji će u zatvoru ako ga uopšte i nadju da mu donose i hranu i cigare sa rečima utehe,jadan on nije hteo namerno,klica im se zatrla...