Parada dana:  Milan Kalinić
Zoran Ilić
Parada dana:  Milan Kalinić

Zoran Ilić

Parada dana: Milan Kalinić, Foto: Zoran Ilić

Međunarodni dan fudbala i prijateljstva mladi zvezdaši proslavili su pobedom (1:0) nad poznatim „delijama“. Negde oko podneva sastale su se dve ekipe, obe rešene da trijumfuju, a talentovani fudbaleri su tek u poslednjim minutima uspeli da nadvladaju starije, više i jače suparnike. Voditelj Andrej Maričić do samog kraja meča je zverski čuvao mrežu.

Milan je čas  golman, čas  fudbaler

Zoran Ilić

Milan je čas golman, čas fudbaler, Foto: Zoran Ilić

 

Kada mu je postalo vruće, na oduševljenje obožavateljki sa tribina, skinuo je majicu i pokazao trbušnjake. S druge strane terena, Milan Kalinić ogulio je kolena bacajući se po terenu. Ivan Ivanović se sapleo, pa se skotrljao, ali je ponosan što je ambasador čitavog projekta.

Naleteo na Zvezdin zid:  Andrej  Kulundžić

Zoran Ilić

Naleteo na Zvezdin zid: Andrej Kulundžić, Foto: Zoran Ilić

- Velika mi je čast da nasledim Duleta Savića, legendu Crvene zvezde. Drago mi je što ću biti u društvu sa Drogbom i ostalim igračima, koji su ambasadori u svojim zemljama. Razumete, svaka zemlja bira najboljeg fudbalera za svog ambasadora, pa sam tako ja dobio tu čast - rekao je Ivan.

Poznati sa budućim šampionima

Zoran Ilić

Poznati sa budućim šampionima, Foto: Zoran Ilić

Cilj utakmice je bio da se promovišu ključna načela projekta „Fudbal za prijateljstvo“ u kojem FK Crvena zvezda već četvrti put predstavlja Srbiju: prijateljstvo, jednakost, fer-plej, zdravlje, mir, posvećenost, tradicija i čast.

Zvezdini omladinci su se i na ovaj način pripremali za turnir u Milanu, posle kojeg će svi učesnici zajedno uživati u finalnoj utakmici Lige šampiona.

Klecaju kolena pred Zvezdinim talentima: Ivan Ivanović

Zoran Ilić

Klecaju kolena pred Zvezdinim talentima: Ivan Ivanović, Foto: Zoran Ilić