Iz Nemačke u srbiju: Milan Senić
FK Crvena zvezda
Iz Nemačke u srbiju: Milan Senić

FK Crvena zvezda

Milan Senić, Foto: FK Crvena zvezda

Da je šampion pogodio sa pojačanjem, primetio je i direktor Zvezdan Terić, koji je Senića uporedio sa Kristijanom Ronaldom.

Opuštam se uz pesmu „Lane moje”

Milan kaže da su ga novi saigrači brzo prihvatili.

- Zvezda ima dosta mladih igrača i lako smo pronašli zajednički jezik. Najviše vremena provodim sa golmanom Stankovićem. Zajedno igramo FIFA 17 na „plejstejšnu”. Međutim, imamo malo vremena za odmor. Treninzi su jaki i posle je potrebna regeneracija. Volim domaću muziku i ne mogu bez nje. Uglavno slušam starije hitove. Jedan od omiljenih izvođača mi je Željko Joksimović. Njegova pesma „Lane moje” i dan-danas je neprevaziđena. Među novim pesmama se može probrati ponešto za moju plej-listu, ali uglavnom su na njoj stare stvari - kaže Milan Senić.

 Senić je rođen u Segedinu, pa može da bira za kojuće reprezentaciju igrati, ali on nema dilemu.

- Mogu da igram i za Srbiju i za Mađarsku. Međutim, nema dileme za koga bih igrao ako bi se ukazala šansa. Srbin sam od glave do pete! Najlepše se osećam u Beogradu i Srbiji. Nastupao sam za mlađe selekcije Srbije, ali san mi je, naravno, da zaigram za seniorsku reprezentaciju. Moram još mnogo da radim da bih došao do toga. Zato je Zvezda velika prilika koju moram da iskoristim - rekao je Senić za „Alo!”.

Mladom fudbaleru prija poređenje sa Ronaldom, a i sam kaže da je Portugalac njegov idol.

- Ronaldo je jedan, originalan, neponovljiv... Gledam sve mečeve Reala i Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu. Od srpskih igrača, volim kako igra Dušan Tadić. Moram mnogo da radim da bi me upoređivali sa njima. Prvo da se izborim za mesto u Zvezdi. Konkurencija je zaista jaka, a to je samo motiv više za sve nas da pružimo maksimum svojih mogućnosti - poručuje Senić.