Kakva guza, takvo zdravlje
Alo!

Ipak, ovo ne mora uopšte da bude tačno, nečija figura prosto može da podnese nešto veću zadnjicu. Kada je u pitanju zdravlje, setite se da je mnogo opasnije imati salo u predelu stomaka, odnosno u blizini srca.

Četvrtasti oblik

Alo!

Četvrtasti oblik, Foto: Alo!

ČETVRTASTI OBLIK

Ili kako se drugačije naziva, mišićava zadnjica. Karakterišu je približno slične dimenzije širine kukova i zadnjice. Ovakav oblik naziva se i dečačka građa. Ovakvu zadnjicu veoma je teško preoblikovati i potrebno je raditi posebne i prilično agresivne vežbe kako bi se promenila. Ove osobe su obično veoma zdrave, ali u nekim slučajevima mogu da imaju malo sala na bokovima. Rešenje? Samo čučnjevi.

V oblik

Alo!

V oblik, Foto: Alo!

V OBLIK

Za ovaj oblik karakteristični su uzak struk i nešto širi kukovi. Zadnjica je zapravo najšira u donjem delu leđa, a onda se postepeno sužava. Ovaj oblik zadnjice karakterističan je za starije žene, a neophodno je da regulišete unos masti, pogotovo trans masti, koje ne bi trebalo da konzumirate uopšte.

Okrugli oblik

Alo!

Okrugli oblik, Foto: Alo!

OKRUGLI OBLIK

Drugačije se naziva i oblik trešnje ili jabuke. Struk je znatno uži od zadnjice, koja je obla i puna. Osobe koje poseduju ovakav oblik zadnjice uglavnom su veoma zdrave.

Srcoliki oblik

Alo!

Srcoliki oblik, Foto: Alo!

SRCOLIKI OBLIK

Definitivno najpoželjniji oblik zadnjice, i svakako najlepši. Ipak, ukoliko ne vežbaju, ove osobe rizikuju da imaju srčane probleme.

Komentari (2)

Trtimirka

09.09.2016 16:45

Hm...moje gu...ce nema ovde....kako da sad saznam kakva sam ja....smrc...smrc... MOZDA SAM VANZEMALJAC!!!kukuuuu

boja

09.09.2016 22:54

KAKO DA ZNAM KAD SVOJU GUSCETINU NIKAD NISAM VIDJELA