Raskid
Profimedia.rs
Drugarice Prijateljice Ljubavni problemi Uteha Tešenje Raskid

Shutterstock

Neki muškarci će pokušati da umanje bol, Foto: Shutterstock

Svaki raskid ima znakove upozorenja, a svaki muškarac ih pokazuje na drugačiji način. Njegov horoskopski znak vrlo često utiče na to kako će raskinuti i zbog čega će to uraditi. Ovo baš nije "naučno objašnjenje", ali nije loše znati, zar ne?

Ovan: Direktno u glavu

Ovnovi ne okolišaju, čak ni kad je raskid u pitanju. Najčešći razlog je činjenica da im je sve dosadilo - ovnovi su lovci i uživaju u osvajanju, a jednom kad shvate da su osvojili sve što su hteli, želeće da krenu dalje. Raskid s ovnom je brz i intenzivan.

Bik: Bez mogućnosti pomirenja

Bikovi retko iniciraju prekid jer njihova ličnost teško podnosi završavanje "projekta" koji su započeli. Odani su i verni, a sama činjenica da uopšte dolazi do raskida im jako teško pada jer imaju osećaj da nisu uspeli. Ipak, jednom kad bik odluči da je gotovo, nema povratka.

Blizanci: Bi-ne bi

Muškarac u znaku blizanca možda neće baš prekinuti s tobom iako zna da je to najpametnije. Umesto toga, hodaće napred-natrag i menjati odluke nekoliko puta dnevno. Blizanci produbljuju raskid, ne dozvoljavaju ti da ih sasvim preboliš i vrlo često te drže u svojevrsnoj rezervi pa se tu i tamo jave da ih ne zaboraviš, iako je upravo to ono što želiš, piše Index.hr.

Rak: More emocija

Plakaće jer to rakovi rade. Vrlo je verovatno da zbog suza neće ni moći da dovrše misao i reći ti zašto prekidate. Na kraju će tebi biti žao njega jer je očito da ga je prekid jako pogodio (iako ga je sam inicirao).

Lav: Ponosan prekid

Lavovi često ostavljaju zbog druge osobe. Poznato je da ovaj znak voli da gleda sa strane, a kad počne i da pipka sa strane, raskid je neizbežan. Jako paze na svoj ponos i učiniće sve da ga ne okaljaš nakon raskida. Lavovi su snažni, odlučni i ponekad jako manipulativni, a upravo tako i prekidaju.

Devica: Sasvim nevino

Muškarci device pokušaće da okrenu priču i naterati tebe da pokreneš raskid. Proučiće te i analizirati, a kad shvate što bi tebe dovelo do toga da kažeš da je vezi kraj, radiće na tome da se to dogodi. Na taj način ostaju nevini u celoj priči.

Vaga: Grafički

Vaga će prvo izvagati pozitivne i negativne strane vaše veze, a kad je obračun gotov, iskreno će ti izložiti rezultate. Delovaće kao da su lišeni emocija dok ti pokazuju grafički prikaz razloga zbog kojih bi trebalp prekinuti ali to nije nužno tako - to je samo karakteristika vaga.

Škorpion: Ubodom

Kad škorpion prekida vezu, želi da te zapeče. Ovo je vrlo impulsivan znak spreman na raskid samo zato što je u jednom trenutku svađe to bio njegov jedini izlaz. Kad raskida, baš "raskida", i briga ga koliko boli nanosi.

Strelac: Jako ljubazno

Strelci su srećni ljudi i žele da šire sreću čak i tokom raskida. Strelac će sesti sa tobom i nasamo ti objasniti što se tačno dogodilo i zašto je raskid nužan. Neće ništa ulepšavati, ali će dati sve od sebe da ti objasni zašto je ovaj prekid dobar za tebe. Od svih horoskopskih znakova, ovaj je najbolji kandidat za prijateljstvo nakon prekida.

Jarac: S popisom mana

Jarac će raskid shvatiti kao idelanu priliku da nabroji apsolutno sve što ga je ikad živciralo u vašoj vezi. Prekid neće nužno biti uspešan, čak ni brz, jer jarac mora da olakša dušu i ostaviti dojam da je on sve vreme patio u vezi dok si ga ti terorisala svojim "glupostima".

Vodolija: Bez emocija

Ako vodolija želi napolje iz veze, on izlazi i pokazuje minimalnu količinu emocija dok to radi. Dosadilo mu je, želi nešto novo i smatra da ne treba previše dramiti oko toga. U vezi je možda bio divan, ali jednom kad više ne oseća da mu je mesto pored tebe, to će ti saopštiti bez puno razmišljanja kako se ti osećaš.

Ribe: Nije stvar u tebi, ja sam problem

Ovo je klasična rečenica koju koriste ribe. One se toliko boje da će povrediti drugu osobu da će učiniti sve kako bi se to umanjilo. Nabrojaće sve tvoje vrline i sve svoje mane, samo kako bi umanjili udarac koji raskid donosi. Naravno, to ne rade zbog tebe nego zbog sebe, jer će tako smanjiti grižu savesti i osećati se puno bolje nakon prekida.

Komentari (1)

beogradjanka

11.09.2016 14:40

Ako se nekim slučajem desi da škorpija bude ostavljena a ne da on ostavi vas, sigurno vam sledi pakao od zivota, neverovatno kakvi su to narcisi, imaju vazda generala u glavi i stalno vas uče kako ćete da zivite, šta da radite, kako to jedete, što tako pričate... al bukvalno misle da se bez njih ništa ne moze uraditi bilo da je reč na poslu ili u kući!!!