Ljubav
Profimedia.rs
Ljubav

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Američki terapeut Džejms Alen Hanarhan autor knjige "Život ljubavi: Kako stvoriti vezu koju želite" pomaže ljudima da ostvare kvalitetan ljubavni život. 

On je izdvojio dva saveta za žene, kako da privuku kvalitetnog muškarca.

1. Prestanite da zanemarujete svoj privatni život

Posao i obaveze važan su deo svakodnevice, ali ne smeju da postanu prioritet. Kada nam ono što "moramo“ postane najvažnija stvar u životu, onda nemamo vremena za ostvarivanje onoga što stvarno želimo i što nam treba, a u to spada i ljubav.

Ne zapostavljajte prijatelje, hobije, omiljene opuštajuće aktivnosti jer ćete jedino tako naučiti da kažete "da" pozitivnim stvarima i pozitivnim ljudima. Ako smo nezadovoljni svojim životom, lakše ćemo pristati na odnose koji nas ne zadovoljavaju i čine nesrećnima. Nikada ne pristajte na manje od onoga što zaslužujete.

2. Naučite da prihvatate

Nemojte stalno da insistirate na tome da sve plaćate same ili stalno delite račun. Nemojte da odbijate kavaljerske poteze muškarca poput otvaranja vrata ili pridržavanja kaputa. Sve ovo vam se sada možda čini kao nevažno, ali muškarci na ovaj način iskazuju svoju privrženost i ljubav. Oni vole da osete da ste im potrebni, vole da dajui i da budu junaci pa će prihvatanje njihovih znakova pažnje učvrstiti njihova osećanja prema vama.

Komentari (1)

Muski test

23.11.2016 20:13

A zasto ne:Kako do devojke kakvu zasluzujete?E,tu ovako glupi i bezvredni saveti se ne daju!Podrazumeva se da njegovo visocanstvo"Muskarac"treba samo da odluci!Zivot je zenu kaznio na jedan nacin da u ovom muskom svetu bude tretirana kao drugorazredno bice,ali joj je darovao instinkte,lukavstvo,prilagodljivost,borbenost na sve miguce nacine!I garantujem da prosecna devojka samo ako ozbiljno resi moze osvojiti muskarca koga je odabrala!A,sa muskarcima to nikako nije slucaj!