seks pod tušem tuširanje kupanje par
Profimedia
seks pod tušem tuširanje kupanje par

Profimedia

Bez žurbe, uživajte u svakom trenutku, Foto: Profimedia

Naime, muškarcima se nervoza javlja iz straha da neće uspeti da zadovolje svoje partnerke. Oni sebi konstantno stvaraju bespotreban pritisak koji se kasnije pretvara u tešku nervozu koja utiče na njihov libido i potenciju. Zbog toga je važno da pokušate da se oslobodite nervoze.

1. Smirenost je neophodna!

Prvenstveno treba da se opustite i smirite. Ako već idete u krevet sa devojkom koja izgleda fatalno, verujte da je i ona tu iz istog razloga. Opustite se, i ne dozvolite da i ona primeti vašu napetost jer to umnogome može uticate na celi vaš seksualni čin.

2. Duža predigra!

Iako mušakrci nemaju naviku da previše vremena potroše na predigru, iako bi žene to više volele, savetujemo da i vi ovo praktikujete jer ćete se na ovaj način opustiti.

3. Bez žurbe!

Kada se muškarci unervoze, oni obično brzaju i tako dovode sebe i partnerku u neki neprijatan položaj i seks neće sigurno biti na zavidnom nivou. Zbog toga bi bilo najbolje da sve radite polako i bez žurbe, uživajte u svakom trenutku.

4. Disanjem protiv stresa!

Ponekad je dovoljno samo nekoliko dubokih uzdisaja koji će vas u potpunosti opustiti. Zato pre seksualnog odnosa samo udahnite par puta, toliko da bude dovoljno da vas nervoza u potpunosti napusti.

Pročitajte i: