Seks, post seksualna depresija
Profimedia
Seks, post seksualna depresija

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Rešite se loših vibracija, udaljite se od muškarca zbog koga vas "boli glava", neiskrenog prijateljstva, stresnog posla ili bilo čega drugoga što vam otežava život.

Uz ovih pet koraka steći ćete odlučnost da se uhvatite u koštac sa problemima i počnete da menjate svoj život.

Priznajte sebi da to kako određena situacija utiče na tebe - nije sjajno, ali kome je, odgovor je koji daješ kad te pitaju kako si. Vreme je da pravu istinu zapišete na papir.

Napravite popis pa kad vidite da na primer loše spavate, ne jedete, imate grč u želucu, osećate nemir… Kad to vidite crno na belo, nećete moći da se zavaravate i lakše ćete reći - sad je dosta!

Zapitajte se je li to bitno za budućnost - hoće li trenutna loša veza biti važna kada se na nju osvrnete za par godina? Odgovor je, verovatno ga se nećete ni sećati, piše "Zdrava krava".

Pogledajte stvar iz drugog ugla - šef s kojim si se loše slagala osramotio te je pred kolegama i dala si otkaz. Nemojte na to da gledate kao na katastrofu nego kao na priliku da pronađete bolji posao s kvalitetnijim međuljudskim odnosima.

Ograničite vreme za kukanje na pet minuta - to je dovoljno da budete besni ili tužni. A onda – obrišite suze i napravite plan!

Zamislite stvar koja vas muči kao fotografiju koja će početi da se gubi u daljini, dok na kraju potpuno ne nestane i ne izbledi.