Orgazam
Profimedia.rs
Orgazam

Profimedia.rs

Orgazam, Foto: Profimedia.rs

Verovatno sumnjate u to da pomoću "nekakvih" trikova možete da postignete orgazam. Isprobajte ove, pa ćete videti rezultat.

Isključi sve oko sebe

Ako ti se previše toga mota po glavi, to blokira tvoj centar za zadovoljstvo i za orgazam nema nikakve šanse. Ako imate probleme sa orgazmom, baš onda morate da uzmete dovoljno slobodnog vremena i prostora za seks. Nemoj da dopustite da vas išta ometa. Svakodnevne brige ostavite po strani, opustite se i doživećete vrhunac zadovoljstva.

Toplota i dobra cirkulacija

Dobra cirkulacija važna je pretpostavka za postizanje vrhunca. Dakle, pre seksa napravite sebi vruću kupku, za sebe ili za dvoje. Tople čarape takođe povećavaju šansu za orgazam jer stopala moraju da budu dobro prokrivena.

Ručni rad

Istraživanja pokazuju da je ženama potrebna stimulaciju klitorisa kako bi postigle vrhunac. To znači da nije dovoljna samo vaginalna stimulacija kako bi se zadovoljila. Nažalost, to ne znaju svi muškarci, pa partneru morate reći da vam je potrebna dodatna stimulacija rukom!

Nemojte da preforsirate klitoris

Žene različito reagiraju na stimulaciju klitorisa: neke vole se intenzivno i brzo trljanje, a drugima je to bolno. Ako ste osetljivi na tom mestu, treba vam lagana i nežna stimulacija.

Napnite zadnjicu

Pokušajte sledeće: napnite zadnjicu i ukrutite celo telo, kao da ste daska. U isto vreme treba da se napnu mišići na dnu zadnjice, pa zatim trbušni mišići.  Uz pomoću tih kontrakcija lakše ćete doći do vrhunca.

Pročitajte i: