Kajli Džener
Profimedia
Kajli Džener

Profimedia

Kajli Džener, Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda se porodila 1. februara. Kajli Džener je rodila devojčicu, a na Instagramu se izvinila fanovima što je odlučila celu trudnoću da provede dalje od medija i da se porodi u tajnosti.

Kajli je verena za Travisa Skota, oca njene bebe, a ubrzo nakon javljanja svojim obožavaocima na Jutjubu je objavila 11-minutni video o trudnoći, u kojem se između ostalog vidi njena beba kao i tok trudnoće koju je od javnosti uspešno skrivala devet meseci.

Tako se od početka do kraja vidi kako je rastao Kajlin trudnički stomak, kao i velika proslava u njenom luksuznom domu povodom dolaska prinove.

Mladoj mami su nedostajale društvene mreže proteklih par meseci, jer je ovih dana baš aktivna. Kajli nije odolela a da ne podeli prvu fotografiju svoje mezimice na Instagram. Rijaliti zvezda je objavila sliku svoje ćerke i otkrila da joj je dala ime Stormi. Ime označava buru – imenica od koje je izvedeno bukvalno znači “oluja”.

Za manje od 24 časa slika je skupila preko 13 miliona lajkova, a kako je krenulo nema sumnje da će ovo biti fotka sa najviše lajkova ikada.

 

stormi webster ??

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 6, 2018 at 1:14pm PST