Kija, Luna, Sloba
Printscreen
Kija i Sloba

Printscreen

Kija i Sloba, Foto: Printscreen

Još uvek zakoniti supružnici odgovarali su na pitanja koja su se ticala odnosa u njihovom braku pre kraha koji se dogodio sa pevačevim ulaskom u rijaliti, zatim na škakljiva pitanja o blogerki Luni Đogani koja je, moglo bi se reći, "zapečatila" dalju budućnost ovog para, a šira javnost je pratila šou u nadi da će možda saznati nešto što nisu do sada o ovom paru.

Lepo je tekla emisija sinoć, i već je bila pri samom kraju kada je voditelj Ognjen Amidžić u svom stilu bacio verbalnu bombu prisutnim gostima.

- Kakva bi ovo emisija bila da nismo pozvali i Lunu? Sada će ući za koju sekundu - staloženo je rekao voditelj.

Šokirani i zbunjeni supružnici već su krenuli da se znoje, ali onda se pojavio stari znanac u vidu Čede Čvorka sa svojom grupom Luna i pozdravio prisutne. Bend inače slavi 20 godina postojanja i ovo gostovanje im je bila lepa promocija van programa posvećenog Slobi i Kiji... iako je koštala nerava dvoje zadrugara.

 

 

 

Komentari (2)

Ksantipa

21.03.2018 21:44

A, ko su ovi? Sigurno opet neki nebitni.

Lunin Navijac

23.03.2018 06:58

@Ksantipa - Luna do pobede , mlada , pametna , slobodna sa roditeljima koji se muce . Sloba i Kija su sramota pokazujuci milionima kakav im je brak i kakvih bracnih zajednica ima . Lep primer daju sta treba raditi u braku .