Zavetovali se:  Jelisaveta i  Miloš Teodosić
Marko Metlaš
Zavetovali se:  Jelisaveta i  Miloš Teodosić

Marko Metlaš

Zavetovali se: Jelisaveta i Miloš Teodosić, Foto: Marko Metlaš

Iako medijima nije bio dozvoljen pristup u restoran, “Alo!” vam ekskluzivno donosi detalje proslave koja je zaintrigirala celu Srbiju, kao i fotografije.

Kako smo saznali, svatovi su sve do jutra igrali, pevali i nazdravljali, a korak s njima držala je i mladoženjina baka Božidarka, koja je oduševljena snajkom.

Miloš sa bakom  i bratom

Instagram

Miloš sa bakom i bratom, Foto: Instagram

- Moja baka, medijska zvezda - opisao je mladoženja fotografiju aludirajući na to što je Božidarka davala izjave za “Alo!” o svadbi i Miloševim devojkama, nakon čega joj je zabranio da razgovara sa novinarima.

Mikrofona su se latili mnogi gosti. Filip Živojinović zapevao je “Kada padne noć”, hit “Riblje čorbe”, dok je i njegova devojka Prija atmosferu zagrejala hitovima Bekute. Među omladinom se zatekao i glumac Vlasta Velisavljević.

Teo saigračima „začepio gubicu”

I kolege Miloša Teodosića imale su reči hvale za njegovu svadbu, ali su bili škrti na rečima jer znaju da Teo ne voli da deli intimu sa javnošću.

- Super je bilo sve, super smo se proveli - bio je kratak Nenad Krstić, a slično nam je rekao i Marko Kešelj.

- Atmosfera je bila odlična, bilo je mnogo prijatelja.

 - Bilo je više glumaca nego onih normalnih. Interesantno je da su me jedva pustili. Dugo su proveravali da li sam na spisku, a kada su me pronašli, onda su mene i moju suprugu pustili da uđemo - kroz smeh priča Vlasta, dok je glumica Anje Alač mladence je iznenadila pesmom koju je otpevala.

- Svadba je bila čarobna, oni su veoma srećni. Otpevala sam im jednu pesmu, a to je bilo u sklopu poklona. Reč je o numeri “Mito, bekrijo”. Mislim da im se moje iznenađenje dopalo - kaže glumica za “Alo!”.

I tako je slavlje potrajalo do jutra, baš kao u Džejovoj pesmi: “Gde je kolo, tu spavanja nema, tu se peva, a kući se drema”.

Komentari (1)

Mirjam

27.06.2017 07:29

Dosadiste vise sa ovom svadbom. p.s. Navodno toliko obezbrdjenje, svadba zatvorenog tipa itd. a slika koliko hoces po su svim novinama i portalima. Koga ovo dvoje folira? Jaki glumci u p.m. !