Sloba i Luna
Printscreen
Sloba i Luna

Printscreen

Sloba i Luna, Foto: Printscreen

Luna Đogani je pre nekoliko dana u Zadruzi izjavila da se kaje jer je izdala Teodoru i Anđela, ali plavokosa lepotica kaže, uprkos tome, da nikada neće oprostiti blogerki.

Teodora je vrlo emotivno opisala koliko ju je Đoganijeva razočarala i zašto ne može da se pomiri sa njom:

- Trudiću se da ih ne vidim i ne čujem! Šta god da je bilo, bilo je i ne želim još da produbljujem tu priču. Ja sam zaista o Luni mislila sve najbolje, želela sam da naše prijateljstvo traje, i verovala sam u to, ali kada je dobila Slobu, sve je krenulo nizbrdo i ovim onim što je ona uradila... Ne mogu da kažem: "Dobro".

Teodora Džehverović

Printscreen

Teodora Džehverović, Foto: Printscreen

- Toliko sam razočarana. Izdao me je neko ko mi je bio najbitniji, posle Anđela naravno. Ovo je uticalo na mene da pogoršam mišljenje o njoj i da ne mislim da je to odlika dobrog čoveka - završila je emotivnu ispovest Teodora.

Za to vreme, Luna je glavu pokrila rukama i ćutala.

 

Komentari (3)

Zoko

02.12.2017 16:58

Lunja je dno dna ko je god podrzava zelim mu jednu takvu u porodici .Devojka ne preza od nicega da dodje do svoga cilja.Predstavlja se blogerkom a tako jadnu garderobu nosi.Ruzna lenja i nevaspitana.Bravo Teodorice lepotice.Luna nije prijatelja ona je raturacica braka.

ddd

02.12.2017 18:54

Blago Srbiji kad devojke poput lune i suboticke pune novine a ciji je glavni problem ljubav sa ozenjenim muskarcima. Gde su devojke koje imaju rezultate u sportu, nauci, umetnosti........ Zar smo dotakli dno?

Dragan

02.12.2017 19:10

Bravo Teodora lepotice postavi ovu kokosinjac devojku gde joj je i mesto.