Entoni Borden
Profimedia
Entoni Borden

Profimedia

Entoni Borden, Foto: Profimedia

Iako je u slast pojeo oči foke na Arktiku autor emisije "Bez rezervacije" (No Reservation) Antoni Borden u emisiji "Bon Apetit" konačno je obelodanio šta nikada ne jede.

Kako je rekao nikada više neće jesti fermentisnao meso ajkule sa Islanda, rektum namibijskog nosoroga i hranu u avionima.

- Ne znam čoveka koji je uživao u hrani iz aviona, čak i u onoj najboljoj. U avionima jedemo iz čiste dosade. Nikada ne jedem tokom leta i više volim da na odredište doputujem gladan", kaže Borden.

On tvrdi da ne jede čak ni na onim najdužim letovima Njujork-Tokio ili Njujork-Novi Zeland.

- Tada naručim samo sir i dosta alkohola - iskren je Borden, poznat i po svom hedonističkom životu.

Komentari (1)

Lana Schwartz

05.09.2016 15:54

Ok.neću ni ja više jesti fermentisano meso ajkule i rektum nosoroga.