Katarina Živković
Aleksandar Dimitrijević
Katarina Živković

Aleksandar Dimitrijević

Katarina Živković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Njih dvoje su nakon raskida ostali dobri prijatelji, da bi onda nakon određenog vremena shvatili da ne mogu da funkcionišu čak ni tako. Među njima su pale teške reči i rešili su da prekinu svaki kontakt - priča izvor za „Alo!“.

Branislav Janković je srećan pored devojke Mirjane, sa kojom je pre nekoliko meseci započeo vezu, a kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, njih dvoje će uskoro stati na ludi kamen i postati roditelji.

- Kaća je pročitala u novinama da će se Bane oženiti i postati otac, ali mu nije čestitala. Odavno se nisu čuli i bukvalno su stavili tačku na svoj odnos. On više ne želi da čuje za nju, ali ni ona za njega. Imali su lepu vezu sa mnogo uspona i padova, međutim, više nemaju vremena jedno za drugo - otkriva izvor blizak bivšem paru za „Alo!“.

Uskoro staju na  ludi kamen: Mirjana i Bane

instagram

Uskoro staju na ludi kamen: Mirjana i Bane, Foto: instagram

Kako bismo proverili tačnost ove informacije, pozvali smo Katarinu, koja nam je rekla da o bivšim momcima ne priča, a na pitanje da li je čestitala Banetu na tome što će postati otac, rekla je:
- Nisam, ali evo, mogu ovim putem - kaže Katarina.

S obzirom na to da je i te kako angažovana na privatnim veseljima, zanimalo nas je da li bi prihvatila Banetov poziv da mu peva na svadbi.

- Ne verujem da će me zvati, ali ako me bude pozvao, neću odbiti taj poziv - rekla je Katarina za „Alo!“.

Janković je u ranijoj izjavi za naš list ispričao da jedva čeka da postane otac, ali i to da o bivšoj devojci ne želi da priča.
- Mirjana i ja smo veoma srećni jer je ovo nešto što smo planirali. Zakazali smo svadbu za oktobar i baš smo uzbuđeni. Jedva čekam da uđem u ulogu oca, a i Mirjana da postane mama - rekao je Bane za „Alo!“.

Ko peva zlo  ne misli: Kaća

Petar Marković

Ko peva zlo ne misli: Kaća, Foto: Petar Marković

 

Razlog raskida nikad nisu otkrili

Folk pevačica i maneken raskinuli su naizgled skladnu vezu nakon četiri godine, za koju su mnogi tvrdili da će biti krunisana brakom. Ipak, nikada nisu želeli da otkriju o čemu se zapravo radi, iako se šuškalo da Katarina više nije mogla da podnese da bude u Banetovoj blizini. Iako niko to nije očekivao, njih dvoje su započeli „rat“ putem Fejsbuka, a Kaća je tada otkrila da je zbog njega mnogo patila.

Komentari (1)

Miki

27.08.2016 11:47

Jel ovo marketing preko ledja bivseg decka.Koju li ce mukicu sada naci ona da se potura s njim po medijima.I neka neko kaze da ne namesta tekstove i to pred svaku pesmu.