Bane Janković sa devojkom
Privatna arhiva
Bane Janković sa devojkom

Privatna arhiva

Bane Janković sa verenicom, Foto: Privatna arhiva

Tako je Živkovićeva nedavno izjavila za naš list da bi se rado pojavila kod bivšeg dečka na svadbi ukoliko bi je on pozvao, te i zapevala koju pesmu njemu i njegovoj budućoj ženi. Na veliko iznenađenje, maneken nema ništa protiv da mu nekadašnja velika ljubav peva na svadbenoj proslavi, koju je zakazao za 22. oktobar u jednom prestoničkom restoranu.

- Neka dođe, neka peva, zašto da ne?! - poručio nam je bivši farmer, koji će na ludi kamen stati sa verenicom Mirjanom Dimović, a koja je u četvrtom mesecu trudnoće.

- Sve prolazi kako treba. Uskoro će svadba i veoma se radujemo tome - otkrio nam je zgodni maneken.

S obzirom na to da će se uskoro venčati, mislili smo da ga devojke više ne saleću kao ranije, međutim, to ih ne sprečava da mu se udvaraju.

- Prilaze i dalje, žele da se upoznamo, ali ništa se ne dešava na šta nisam navikao. Sve je to u granicama normale. Istina, ne kao ranije, posle rijalitija „Farma”, ali prilaze - priznao nam je zgodni maneken, koji je i dalje aktivan po pitanju noćnog života, ali samo u okviru restorana čiji je vlasnik.

Katarina Živković

Alo!/Rajko Ristić

Katarina Živković, Foto: Rajko Ristić

Podsećamo, Katarina i Bane uplovili su u emotivnu vezu 2010. godine tokom zajedničkog učešća u rijaliti šouu „Farma”. Bili su u vezi nešto duže od tri godine i nakon nekoliko pomirenja definitivno su raskinuli početkom 2014. godine. Nakon raskida često su isticali da je njihova ljubav bila prava, iskrena i velika i da će ostati prijatelji.

Komentari (2)

SanjicaBre

16.10.2016 10:49

Katarina je za ovu miss sveta!!!

M

16.10.2016 12:18

Ništa ja tu ne"bi diro!