Jovana Jeremić
Printscreen
Jovana Jeremić

Printscreen

Jovana Jeremić, Foto: Printscreen

Naime, Teodora Radoičić, koja je trenutno aktuelna učesnica "Parova" postaće voditeljka emisije "Upoznajte parove“ kada Jovana Jeremić ode na trudničko bolovanje, piše Kurir.

Otkad je voditeljka saznala da je u drugom stanju, spekulisalo se ko će je zameniti i voditi popularnu emisiju na Hepi televiziji. Prvi izbor je Teodora, koja je pokazala talenat za taj posao kada je nedavno u "Parovima“ dobila manji voditeljski angažman.

- Teodora piše kolumne za novine i vodi "Parovesti“, koje se tiču dešavanja u rijalitiju. Iako je na početku bila nesigurna, vrlo brzo je počela odlično da radi taj posao. Ona ima veliku šansu da bude TV lice Hepija. Lepo se slika, još malo da poradi na dikciji, i to je to - rekao je izvor sa Hepi televizije.

Teodora Radoičić

Printskrin TV Hepi

Teodora Radoičić, Foto: Printskrin TV Hepi

Jovana Jeremić je ovim povodom rekla da joj je drago zbog Teodore.

- Do kraja ove sezone ja vodim "Parove“, onda odlazim na trudničko. U sledećoj sezoni bih volela da vidim nekog inteligentnog i šarmantnog. O Teodori imam pozitivno mišljenje, ona je interesantna, a gde ćete boljeg voditelja "Parova“ od nekog ko je bio u rijalitiju. Moj savet joj je da bude nepristrasna, objektivna i da ne vodi svoje bitke iz "Parova“, već da bude profesionalna - rekla je Jovana i dodala da nakon porođaja neće voditi "Parove“, već neke druge projekte:

- Ja sebe inače vidim u drugim formatima kada dobijem dete. Neću više moći da radim "Parove“. Najverovatnije će to biti jutarnji program. Moram da se prilagodim porodičnom životu s normalnim radnim vremenom.

 

Komentari (14)

yu

14.03.2018 13:15

Evo toliko sam sokiran da necu moci ni rucati.

zloca

14.03.2018 15:21

@yu - Razumem te brate. Eto sad nemam ni ja apetita

dr. prof. doc. Silvana

14.03.2018 13:50

Hvala Bogu da Jeremićeva odlazi, jer ova "džepna Venera" je prepuna sebe i misli da je po svemu najbolja i čak najlepša?! Teodora može i hoće biti punooo bolja, samo da joj još srede zubiće i to če biti to.

Vuki

14.03.2018 14:09

Ovo je jedno veliko Ćao, za Jovanu..

povr. gledalac

14.03.2018 14:18

Jovana je imala napdne i neukusne dekoltee a ova pantalone koje pokrivaju samo venerin breg sve bolje od boljeg.

Lose

14.03.2018 14:45

Nek stavljaju koga hoce ionako je to krs program. Teodora generalno osoba koja je psihicki nestabilna i ne zna sta sa sobom u zivotu, koja najbolje godine provodi u toj kuci, izmenila je jedno 15 momaka, njena rec vazi citavih 10 minuta, vokabular nije bogatiji od 50 reci, nema skole, ima samo klosarsko ulicarske fazone i zelju kao i sve dame lakog morala da ostavi utisak nabrijane ribe.

lela

14.03.2018 14:49

Боже шта све не пролази. Неко ко има секс пред камерама, ко говори жаргонски да води програм на националној телевизији. То је заиста дно дна.

zloca

14.03.2018 15:19

Uh,ovo tesko cu podneti...

Цицка

14.03.2018 18:28

Е хвала Богу да си се појавила Јована, стално хоћу да те упозорим али добро је сада напушташ привремено програм , не прекрштај више ноге, седиш по шест часова на ТВ у са прекрштеним ногама беба не може да дише нема кисеоника, не циркулише кисеоник кроз крвоток ни код куће сада по навици не прекрштај ноге , јел сам јасна, СРЕЋНО

Maki

14.03.2018 22:06

Hvala Bogu i to da dočekamo, da ova vulgarna, bahata i polupismena voditeljka ode više, da je ne gledamo! Još samo Andjela da zatrudni (što je skoro pa nemoguća misija), pa da možemo gledati TV Happy, bez psovki i gadjenja! Odakle ih samo dovlače, ovako tupave?

WYW

14.03.2018 23:14

Ne mogu da verujem da TV HEPI ne moze da nadje i angazuje slolovanog profi voditelja,vec jednu ne skolovanu devojku sa ulicnim zargonom,koja ce kao i Andjela da ostane u rijalitiju i nastavi da ga igra i vodi licnu bitku.Sta nedostaje Jeleni Petkovic,koja je dugogodisnji profi voditelj,odmerena i kulturna?Ovim postupkom,Hepi degradira sebe i buduci rijaliti.

PETAR 1

15.03.2018 19:12

Bas me cudi da produkcija nije donela odluku, da se voditeljka porodi u programu, pa to je koncpt ove kultne serije bez kraja.

Sonja

16.03.2018 19:33

Daj Bože da još Albino "daska" Angjela zatrudni sa Pčelarom iz Kupinova, pa da se i nje rešimo. Niko je nije hteo primit na posao i eto TV Happy zaposli sve, čak i one najgluplije i nikakve. Sečamo se još dobro "Pčelarke Anđe" kad je ušla u Parove, prljava, nesredjena, bez frizure, bljak i fuj a danas glumi neku zvezdu i profi voditeljicu (ZLOBNU i sa govornom manom) ahahahaha.

boki

16.03.2018 19:48

Jovana jedina intelektualka i normalna na Hepi TV,svi ostali dripci i droce,a ta Teodora je jedna od najgorih.Andjela je obican sljam,pa i produkcija.RRA neka oduzme nacionalnu frekvenciju iHepi i Pinku,pa neka idu na satelit.Sto dalje od nasih kuca !