Ema Lapin
Rajko Ristić
Ema Lapin

Rajko Ristić

Ema Lapin, Foto: Rajko Ristić

Tako bar priča bivša učesnica „Parova” Ema Lapin, koja je sa Srđanom bila godinu dana u vezi, i dodaje da je Jovana za njihov odnos znala, ali nije želela da prihvati da ju je dečko otkačio.

- Tačno je da smo bili u vezi, ali više nismo. Bili smo godinu dana zajedno, a raskinuli smo 13. septembra ove godine. Ipak, nisam javno do sada govorila o tome, jer on ne voli da se o njegovom životu piše po novinama. Mi smo bili u vezi, živeli smo zajedno, ali smo morali to da prekinemo. Shvatila sam da mi treba muškarac da bude stalno pored mene, a on često putuje i ima mnogo obaveza, a meni to ne odgovara. Moram da istaknem da mi nije finansijski pomagao u poslu. Dobijala sam prostor na njegovoj televiziji i dobila sam spot za pesmu "Trip", to je sve - govori bivša učesnica rijalitija "Parovi".

Tvrdi da su zajedno: Jovana i Srđan

Dušan Milenković

Tvrdi da su zajedno: Jovana i Srđan, Foto: Dušan Milenković

Lapinova tvrdi da je Jovana krila od medija da je raskinula sa Srđanom i da je lagala da je i dalje u vezi sa njim.

- Ne, oni nisu bili zajedno u tih godinu dana. Ona se samo tripovala da joj je on dečko. Stalno trčkara za njim, ali nije to veza. Koliko ja znam, viđali su se samo poslovno i prijateljski - otkriva pevačica i ističe da je Jovana sve vreme znala za njegovu novu izabranicu:
- Naravno da je znala za nas. Nije joj bilo pravo, to je sigurno. Čak joj je jednom prilikom moja drugarica poslala sliku na kojoj Srđan i ja razmenjujemo nežnost. Zanemela je, nije ništa napisala - kroz smeh dodaje pevačica, koja je javnosti poznata po vezi sa Markom Perovićem, sa kojim je zajedno učestvovala u "Parovima”.

Da zavrzlama bude veća postarala se Tipšinova, koja je i dalje terala svoju priču o srećnoj i postojanoj vezi sa Srđanom.
- Ja ne znam ništa o njihovoj vezi. Prvi put čujem to od vas. Zovite Srđana, pa njega pitajte da li ima nešto sa njom. Ja sam emotivno zadovoljna, to mogu da kažem - isprva se nećkala Jovana da priča o privatnom životu, a onda je dodala:

- Mi smo zajedno osam godina, sve teče normalno, svaki dan smo zajedno, to je dezinformacija da nismo zajedno. Mnoge žene ga jure, volele bi da budu sa njim, ali meni to ne smeta. Pa zamislite da imam muškarca kojeg nijedna neće - završava Tipšinova.

Komentari (11)

nedjo

21.12.2016 20:10

joj kakav decko zivote prokleti,a ema lapin sluzi za povlacenje vode nakon usluge,za bolje nije

Prometej

21.12.2016 21:13

@nedjo - I ako je znala, mogla je samo da kaže HVALA i još da časti. Kakav je ovaj tip, kao da prodaje krompire na pijaci. Neka mi oproste piljari, ovo mi prvo pade na pamet.

V.V.

22.12.2016 08:57

@nedjo - Kakav krompir čoveče- luka bela, luka čenJa, luka svakojaka:) OVO nekoga da inspiriše kao muškarac? Ali, novčanik i da je odrpan i ružan...kad je pun, nema tog "belog luka" koji miris novca neće neutralisati:)))

Ja

21.12.2016 21:32

Šta je OVO majku ti božiju pa orah da mu se ne uzme iz ruke kakav je

svetlana

21.12.2016 23:42

nije decko nego ozenjeni covek...Jovanki nije smetalo ni kada je godinama ziveoi sa njom i sa zenom....novcanik je bitan, bracno stanje NE, zasto bi joj Ema smetala, kad joj njegova zena i deca nisu smetali...tek odnedavno zena ga je sutnula

Mirka

22.12.2016 00:22

A Jovana prava "lepotica".

joka

22.12.2016 05:38

Pa bas su super par...ovako debeli masni zadrigli. ...fujjjjj....a ova Jovana....pevačica u pokusaju...nezna ni takt da ubode...a kamoli da peva....jadno i bedno...stvorenje...

EKI

22.12.2016 07:33

NE VREĐAJ PIJACU I KROMPIRE NISI ODAVNO BIJO NA PIJACI MNOGO IMA LEPŠIH PIĹJARA OD OVGA BULDOGA ALI PARA VRTI BILO I BICE...

momazver

22.12.2016 08:05

Mukice...i one i on...On pa neki vlasnik televizije pa *druži* 2-3 nečega,a ima nekih sa nacionalnom frekvencijom , koji *druže* celu naciju!

branko1

22.12.2016 13:33

Svo troje ste kao da ste na buckalo hvatani.Groza !!!!!!

Jo

22.12.2016 15:00

Bila ova lapinova otirac kao i svima drugima pa sad da ovakvu izjavu samo da bi se nasla u novinama..za par nedelja ce upikirati nekog drugog pa opet u krug....papir trpi sve pa takve mogu da laprdaju koliko hoce....ali jedna samosvesna i ostvarena zena nikad ne sluzi kao otirac zauzetom muskarcu i jos salje slike itd. to rade samo one u specificnoj kategoriji koje se kupuju na sat, svesne da pripadaju toj kategoriji a samo sebi to nece da priznaju..rodirelji mora da su jako ponosni na emicu